Andre web udviklinger

Hjemmesider som har vi selv udviklet inkl. grafiske design, fra logo, professionel billeder og grafik opsætninger.

Hjemmesider/netbutik

Adesign har også udviklet og færdiggjort disse prototypers hjemmesider/webshops med vores innoveret og kreativ grafisk design fra logo til opsætning, som er nu tilgængelige for nye eller erfarne selvstændige, firmaer eller virksomhedsejere, der har brug for en hjemmeside eller webshop.

Hjemmeside/Webshop

Vi har ligeledes udviklet og fuldført hjemmesider/webshops for disse prototyper med vores nyskabende og kreative grafiske design, der spænder fra logoer til opsætning. Disse er nu tilgængelige for både nye og erfarne iværksættere, firmaer eller virksomhedsejere, der søger en hjemmeside eller webshop.

OM GLAMOUR LIVSTIL BLOGGING

Udviklede blogsside

For at etablere en professionel blogside bør man overveje, om man ønsker sit eget domænenavn og webhosting. Domænenavnet bestilles igennem en webhostingudbyder, og vi hos Adesign foretager vores indkøb af webhosting hos Curanet.

Bemærk, at det ikke er muligt at annullere bestillingen af et domænenavn og webhosting, når det først er godkendt. Normalt har man domænenavnet i et år, medmindre man vælger at fortsætte med den samme webhosting.

Du kan læse mere om betydningen af Webhosting.