Refund og Returpolitik

Adesign web, graphic og digitalmarked ved Ana er dedikeret til at sikre, at vores kunder er tilfredse med vores tjenester. Derfor har vi en retur- og refunderingspolitik, der giver kunder mulighed for at returnere eller annullere deres ordre og modtage en refundering, hvis de ikke er tilfredse med deres køb.

Vores refusions- og returpolitik varer 8 dage. Kunder kan returnere deres køb inden for 10 dage efter modtagelse af varen. For at returnere en vare, skal du kontakte os på e-mail eller telefon, angive ordrenummer og årsagen til returneringen. Varen skal returneres i original emballage og i god stand, hvis det er om tryk reklamer. Når varen er modtaget og godkendt, vil vi refundere det fulde beløb inden for 8 arbejdsdage.

Annullering af ordre

Kunder kan annullere deres ordre inden for 24 timer efter købet. For at annullere din ordre, skal du kontakte Adesign på e-mail:info@adesignweb.dk eller telefon på +45 82 38 05 61, og angive ordrenummer og årsagen til annulleringen. Adesign vil derefter refundere på det aftalt beløb inden for 7 arbejdsdage.

Kunder kan returnere deres køb inden for 10 dage efter modtagelse af varen. For at returnere en vare, skal du kontakte os på e-mail eller telefon, angive ordrenummer og årsagen til returneringen. Varen skal returneres i original emballage og i god stand. Når varen er modtaget og godkendt, vil vi refundere det fulde beløb inden for 8 arbejdsdage.

For tryk reklamer og materialer

For at være berettiget til refundering skal din vare være ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Det skal også være i den originale emballage. Flere typer varer er fritaget for at blive returneret. Letfordærvelige varer som mad, blomster, menukort, brochure, aviser eller magasiner kan ikke returneres. Vi accepterer heller ikke produkter, der er intime eller sanitære varer, farlige materialer eller brandfarlige væsker eller gasser.

Undtagelser

Der er visse undtagelser fra vores retur- og refunderingspolitik, herunder: Yderligere varer, der ikke kan returneres:

 • Gavekort
 • Tjenester, såsom web design og digital marketing, kan ikke returneres eller refunderes, når tjenesten er leveret og godkendt af kunden.
 • Digitale produkter, såsom skabeloner og e-bøger, kan ikke returneres eller refunderes, når de er blevet downloadet.
 • Materialer der har med sagen printet ud som for eksempel til tekstil, folie, plakater, alude/pvc plader, bannere, menuere og m.m. der har tryktes for reklamer
 • Softwareprodukter, der kan downloades f.eks. web domæn navn, plugin system og hosting
 • Nogle sundheds- og personlig plejeartikler

For at fuldføre din returnering kræver vi en kvittering eller et købsbevis. Send ikke dit køb tilbage til producenten. Der er visse situationer, hvor der kun ydes delvise restitutioner:

 • Materialer med tydelige brugstegn
 • Software og/eller vinyl og andre materialer, der er bestilt og åbnet.
 • Enhver genstand, der ikke er i sin oprindelige stand, er totalskadet eller mangler store dele af årsager, der ikke skyldes vores fejl, og som om vi ikke kan finde nogen anden måde at løse din opgave på
 • Enhver vare, der returneres mere end 8 dage efter levering

Udsalgsartikler: Kun varer til almindelig pris kan refunderes. Udsalgsvarer eller har fået rabat på din(e) pågældende ordre(r) kan ikke refunderes. Kontakt os på info@adesignweb.dk for spørgsmål relateret til refusioner og returneringer.

Refundering

Når din returnering er modtaget og inspiceret, sender vi dig en e-mail for at underrette dig om, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi vil også underrette dig om godkendelse eller afvisning af din refusion.

Hvis du bliver godkendt, vil din refusion blive behandlet, og en kredit vil automatisk blive anvendt på dit kreditkort eller din oprindelige betalingsmetode inden for et bestemt antal dage. Kontakt os på info@adesignweb.dk for spørgsmål relateret til refusioner og returneringer.

Forsinkede eller manglende refusioner

 • Hvis du endnu ikke har modtaget en refusion, skal du først tjekke din bankkonto igen.
 • Kontakt derefter dit kreditkortselskab, det kan tage noget tid, før din refusion er officielt bogført.
 • Kontakt derefter din bank. Der er ofte en vis behandlingstid, før en refusion bogføres.
 • Hvis du har gjort alt dette, og du stadig ikke har modtaget din refusion endnu, bedes du kontakte os på info@adesignweb.dk

Udvekslinger

Vi udskifter kun varer/materialer og printsager samt trykreklamer, hvis de er defekte eller beskadigede. Hvis du har brug for at bytte den til den samme vare, skal du sende os en e-mail på info@adesignweb.dk og sende din vare til: Storegade 10c 8500 Grenaa. Kontakt os på info@adesignweb.dk for spørgsmål relateret til refusioner og returneringer.

Gaver

Hvis varen blev markeret som en gave, da den blev købt og sendt direkte til dig, modtager du en gavekredit for værdien af din returnering. Når den returnerede vare er modtaget, vil et gavekort blive sendt til dig.

Hvis varen ikke var markeret som en gave, da den blev købt, eller gavegiveren fik ordren sendt til sig selv for at give dig senere, sender vi en refusion til gavegiveren, og de vil finde ud af om din returnering.

Forsendelse retur

For at returnere dit produkt skal du sende dit produkt til: Storegade 10c 8500 Grenaa. Kontakt os på info@adesignweb.dk for spørgsmål relateret til refusioner og returneringer.

Du er ansvarlig for at betale for dine egne forsendelsesomkostninger for returnering af din vare. Forsendelsesomkostninger refunderes ikke. Hvis du modtager en refusion, trækkes omkostningerne ved returforsendelse fra din refusion.

Afhængigt af hvor du bor, kan den tid, det kan tage for dit udvekslede produkt at nå dig, variere.

Hvis du returnerer dyrere varer, kan du overveje at bruge en sporbar forsendelsestjeneste eller købe forsendelsesforsikring. Vi garanterer ikke, at vi modtager din returnerede vare.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om vores retur- og refunderingspolitik, eller hvis du ønsker at annullere eller returnere en ordre, bedes du kontakte os på e-mail info@adesignweb.dk eller ring på telefon +45 82 38 05 61, så vil vi hjælpe dig hurtigst muligt.