Du har planner, Jeg har Ideerne.

PRISVENLIGE MEDIELØSNINGER OG ALLE LØSNINGER FOR DINE REKLAMER, FORDI JEG SÆTTER KUNDER I CENTRUM.

Benyt Adesigns opstartspakke som et åbningstilbud til vores kære kunder, så du kan komme i gang med dine nye ideer, produkter, branding og forretning. Vis dine ydelser, produkter og branding frem online ved at have din egen professionelle, smukke, rene og moderne hjemmeside eller opdater din eksisterende side.

Jeg kan også hjælpe dig med grafisk design til din hjemmeside samt til dine tryksager og trykreklamer, så du kan reklamere og annoncere digitalt på en professionel og sammenhængende måde.

Hjemmeside

Smart funktion

Smuk, moderne, elegant, smart, funktionel og brugervenlig hjemmeside og webshop til dig som nybegynder eller erfaren selvstændig/iværksætter og butik-, forretnings- og virksomhedsejere.

Fantastisk Grafik

Visualisering og kreativ

Jeg lytter til kundernes ideer, foreslår og gennemtænker løsninger og bidrager med passionen til kreative designs. Det vigtigste er, at vi holder det enkelt.

Bedste kvalitet

Genialt Indslag

Jeg kender mine kernekompetencer, fastholder mine styrker og forbedrer mine færdigheder. Det vigtigste er, at jeg holder fokus og altid stræber efter at opnå en høj grad af modenhed, både i webudvikling og grafisk designproces.

Det næste trin – Website/webshop og Digitalmarkeds bestilling

01.

Effektiv opstart af webdesignprojekter: Forståelse af din mål og krav

Vi starter med en samtale om dine mål og krav til webdesign, og jeg indsamler nødvendige oplysninger for at opfylde dine ønsker.

02.

Gennemgang, revisioner og Innovation

Før jeg fortsætter med udviklingen af din opgave, kræver jeg et depositum. Jeg viser dig en prototype inden for 12 timer, og giver dig mulighed for feedback på udkastene. Når projektet er færdigt, trækker vi halvdelen af depositummet fra den endelige pris.

03.

Opdatering, redigering & opgradering

Gratis 5-timers websupport afhængigt af pakken. Vi tilbyder et kursus til at lære dig at administrere din hjemmeside, eller vi kan stå for dit administrative arbejde og digitale markedsføring.

04.

Eller, benyt opgrade pakke eller abonnement

Webprojektet er færdigt og betaling kræves ved godkendelse. Vi tilbyder også ekstra webservices.


Opstart pakke

HJEMMESIDE (Bronzepakke)

5.800 kr.-

En professionel basis-hjemmeside, som er dit online visitkort. Bedst egnet til selvstændige, iværksættere, webportfolioer, blogs, der er på et budget, og som kan opgraderes senere.

En simpel, enkel, smuk og responsiv hjemmeside med 1-5 sider inklusiv 5 professionelt licenserede fotos og 1 video, medfølger et lynkursus i, hvordan du selv kan redigere og tilføje indhold på hjemmesiden.


Gratis samtale
Grafik design
Digitalmarked​
HJEMMESIDE (Sølvpakke)

9.899 kr.-

Hvorfor ikke vælge en professionel hjemmeside, der adskiller dig fra konkurrenterne, og som er bedst egnet til butikker, restauranter, forretninger og virksomhedsejere, som dette?

En professionel, funktionel, smuk, moderne og responsiv hjemmeside med 1-10 sider inklusiv 10 professionelt licenserede fotos og 2 videoer

inklusiv optagelse, redigering og opsætning. Medfølgende funktioner f.eks. multilingual side, Trustpilot, animation design og andre smarte funktioner for hjemmesiden.


Gratis samtale
Grafik design
CMS Funktioner
NETBUTIK (Diamantpakke)

15.899 kr.-

Bedst egnet til professionelle, butikker, restauranter, forretninger og virksomhedsejere. Almindeligt for små virksomheder.

En professionel, funktionel, moderne, elegant, smuk, smart og responsiv hjemmeside/webshop med 6-15 sider og 1-30 produkter samt et login-system. Inklusive 15 licenserede professionelle fotos og 5 videoer, herunder optagelse, redigering og opsætning.

Med smarte funktioner, der giver ekstra bekvemmelighed for dine besøgende gæster på hjemmesiden og grundlæggende mulighed for at udføre handlinger i forhold til aktiviteter, der holder kontakten aktiv med kunderne på hjemmesiden, f.eks. multi-lingual, Trustpilot, animation, oprettelse til e-mail, nyhedsbrev og automatisering.


Gratis samtale
Grafik design
Digitalisering
Digitalmarked​
HJEMMESIDE/NETBUTIK (Guldpakke)

29.899 kr.-

Bedst egnet til professionelle, butikker, restauranter, forretninger og virksomhedsejere. Almindeligt for mellemstore virksomheder, der adskiller dig fra konkurrenterne.

En professionel, funktionel, moderne, elegant, smuk og smart responsiv hjemmeside/webshop med 15-50 sider og 1-50 produkter samt et login-system. Inklusive 20 licenserede professionelle fotos og 10 videoer, inklusiv optagelse, redigering og opsætning.

Medfølgende funktioner såsom multilingual, Trustpilot, animation, oprettelse af e-mail til nyhedsbrev (såsom MailChimp). Inkluderer administrativ støtte til din digitalisering, såsom SEO, oprettelse af en Google virksomhed og automatisering af nyhedsbreve samt reklame og markedsføring på 1 valgte sociale medie platform, udvalgt ud fra din målgruppe.


Gratis samtale
Digitalisering
Administrativ
Digitalmarked​
HJEMMESIDE/NETBUTIK (Platinumpakke)

38.899 kr.

Best for professional, butik, restaurant, forretning og virksomheds- ejer. Mellemstore og store virksomhed.

En professionel, funktionel, moderne, elegant, smuk og smart responsiv hjemmeside/webshop med +21 sider og 1-99 produkter inklusive 21 licenserede professionelle fotos og 10 videoer inklusive redigering og opsætning.

Inkluderer administrativ støtte til din digitalisering, såsom SEO, oprettelse af en Google virksomhed, automatisering af nyhedsbreve og grafisk design af din digitale reklamer og digital markedsføring på 2 valgte sociale mediekonti inklusive oprettelse, baseret på din målgruppe, kundetyper (personaer) og forretningsstrategi, metode og analyser såsom SWOT i forhold til erhvervsområdet.


Gratis samtale
Grafik + 3D design
Administrativ
Digitalisering
Digitalmarked

HJEMMESIDE/NETBUTIK (Paladiumpakke)

58.999 kr.

Bedst egnet til professionelle, butikker, restauranter, forretninger og virksomhedsejere. Særligt for mellemstore og større virksomheder, der adskiller dig fra konkurrenterne.

En professionel, funktionel, moderne, elegant, smuk og smart responsiv hjemmeside/webshop med +50 sider og +100 produkter, samt 50 licenserede professionelle fotos og 15 videoer inklusive optagelse, redigering og opsætning. med login-system, SEO, email, optimering af nyhedsbreve, oprettelse af en Google virksomhed.

Inkluderer administrativ støtte til din digitalisering, såsom SEO, oprettelse af en Google virksomhed, automatisering af nyhedsbreve og reklame og markedsføring på 2 valgte sociale medieplatforme, udvalgt ud fra din målgruppe.


Gratis samtale
Grafik + 3D design
Administrativ
Digitalisering
Digitalmarkedsføriing

Vi står for kvalitet, og det er vi stolte af. Vi starter med et solidt fundament, lav en opgradering af din eksisterende arbejdsgang!

WordPress-plugins er små softwaremoduler, der tilføjer specifikke funktioner og funktionalitet til en WordPress-hjemmeside. Når et plugin aktiveres, bliver det en integreret del af hjemmesiden og kører i baggrunden for at give dets funktionalitet.

Automatiske opdateringer er en funktion i WordPress, der tillader plugins at blive automatisk opdateret til den nyeste version uden nogen manuel indgriben. Dette er en praktisk funktion, da det sikrer, at plugins altid er opdaterede, og at eventuelle sikkerhedshuller patches rettidigt.

Men selv hvis automatiske opdateringer er aktiveret for et plugin, kan der være tidspunkter, hvor pluginnet opdateres til en nyere version, selvom det allerede er aktiveret. Dette skyldes, at nogle opdateringer kan kræve yderligere ændringer til pluginnets kode eller databasetabeller, og derfor ikke kan anvendes automatisk.

I sådanne tilfælde kan WordPress bede webadministrator om at opdatere pluginnet manuelt. Dette sikrer, at pluginnet opdateres korrekt, og at eventuelle nødvendige ændringer foretages til koden eller databasetabellerne. Derudover giver manuel opdatering af et plugin også webadministratoren mulighed for at gennemgå eventuelle ændringer, der er foretaget i pluginnet, og sikre, at de er kompatible med hjemmesidens eksisterende funktionalitet.

SERVICEAFTALE

¤ WordPress er altid opdateret til den nyeste version
¤ Plugins er altid opdateret til nyeste version
¤ Fuld backup hver uge, og en daglig backup af databasen
¤ Hjemmesiden bliver genskabt, hvis den går ned
¤ Rensning af hjemmesiden, hvis den er blevet hacket
¤ Installation af firewall og tiltag for at beskytte siden mod hackere
¤ Skanning for virus og malware, så I ikke risikerer at blive blacklistet af Google og andre søgemaskiner
¤ Tekniske tiltag for hastighedsoptimering
¤ Fri teknisk support via telefon og mail

TILKØB: Rettelse/ændringer på eksisterende sider foretages 299,- pr måned + moms.

Dét at lave en hjemmeside kan være omfattende, hvis man skal være forfatter, designer og programmør på én gang.

Brug din tid på at skabe et fantastisk indhold,
så vil vi sørge for at brugeroplevelse, design og teknik spiller.

DET SKAL SE GODT UD – FUNKTIONELT OG VIRKE!

Vi skal ramme dine kunder for at få dem til at handle. De skal have en god fornemmelse når de lander på din side. Det er derfor vigtigt at vælge rigtig stil, farver, billeder og grafik. Alle webdesigns tager udgangspunkt i din virksomhedsprofil og hvis det ønskes, din administrativ på de erhvervsområde.
Har du brug for hjælp til tekstforfatning, SEO-tekster og professionelle billeder har vi gode lokalt- samarbejdspartnere.