Unikke og innovative løsninger til din hjemmeside, grafisk design og digital markedsføring.

Med moderne og strategiske effektiv web design kan din hjemmeside og webshop nå sit fulde potentiale og øge væksten for din virksomhed.

Vi kan anbefale og implementere disse værktøjer, så din digitale tilstedeværelse kan blive en succesfuld og integreret del af din markedsføringsstrategi.

Adesign tidslinje

Adesign, ved Ana med mere end 10 års erfaring i udvikling, blev officielt etableret som et web- og grafisk firma som en mindre, personligt ejet virksomhed den 19. September 2019, og blev opgraderet til enkeltmandsvirksomhed, og fik eget lokale kontor den 9. marts 2022 i Storegade 10 C af hjertet i Grenaa.

Viden og udvikling startede i skoletiden som web-integrator i 2013 og føres videre til mediegrafik skolen i 2016, og i daglige rutine, bliver Ana endnu dygtigere.

Uddannelser

Hej! Jeg hedder Ana, og jeg er din dygtige webudvikler samt alsidige, kunstneriske og kreative grafiske designer. Jeg specialiserer mig professionelt i webudvikling samt trykreklamer og opsætning af reklamer og annoncer.

Derudover har jeg ekspertise inden for digital markedsføring og annoncering på digitale medier. Jeg brænder for webudvikling og stræber efter at skabe inspirerende og funktionelle løsninger til mine klienter, både i form af trykreklamer og online platforme.


Om Ana

Jeg startede på en web-skole i 2013-2015, og derefter arbejdede jeg som webdesigner-praktikant på et web- og reklamebureau. For at blive dygtig i grafisk design fortsatte jeg med at læse videre som mediegrafiker i august 2016 og blev færdig i marts 2018.

Mission, Vision og Mål

Målet for Adesign web, grafik- og digitalmarked er at levere højkvalitets websider, grafikdesign og digitale markedsføringstjenester til vores kunder, der hjælper vi med at nå dine forretningsmæssige mål.

Missionen for bureauet er at levere innovative og skræddersyede løsninger til mine kunder, der er designet til at hjælpe med at fremme dine online tilstedeværelse og øge dine salg.

Visionen for bureauet er at blive anerkendt som en førende leverandør af web- og grafikdesign-tjenester i branchen, og at være kendt for Adesigns høje kvalitet og kundetilfredshed.

Vækst for din virksomhed i enhver interaktion

Ja, 80 % af online-shoppere og 63% af mobilkunder mener, at nye teknologier og innovationer forbedrer deres oplevelse (National Retail Federation) Med flere og flere mennesker, der køber digitalt, betyder det, at e-handelsmærker har chancen for at nå et massivt publikum. Og det tal er mere end tredoblet i 2022 forventes at fortsætte med at vokse, når vi bevæger os dybere ind i 2023’erne.


Vores engagement

Adesign arbejder professionelt med viden, passion og gerne ekstra for at opfylde dine krav og behov for det ønskede web/grafisk design.Vores Samarbejde

Adesign foretrækker et langvarigt forhold til mine kunder, også fordi vi beundrer os på den måde, vi skaber større værdi i vores samarbejdes forhold. Det er også sjovere at være med til at videreudvikle projekter og arbejde.


TOTALLELØSNINGER FOR DINE HJEMMESIDER OG ONLINE TILSTEDEVÆRELSER

Adesign ved Ana har åbnet et lokalt kontor på Storegade 10C i Grenaa, hvor du kan komme og få en kop kaffe, mens vi kigger på din opgave, om det er din nuværende eller eksisterende side, webudvikling, grafisk design på dine printsager og trykreklamer, samt digitale markedsføringstjenester.

100%

Leveringsfrist til tiden

100%​

Opgave fuldført

100%​

Engageret og ansvarligehed

Optimer din virksomheds potentiale med moderne webudviklingsløsninger og kreative grafisk design.

Tendensanalyse og webudvikling, kodningsproceskoncepter og eventuelt et sæt moderne skabeloner.

Vi tilbyder professionel digitalmarkedsføring samt web udvikling og grafisk design til at forbedre dit websted og øge din online tilstedeværelse. Med din hjemmeside og webshop med moderne design-skabeloner, der fungerer godt på alle enheder.

Vi kan bruge det forbedrede websted og designelementer som dit online visitkort og linke til din digitale markedsføring.

Vi tilbyder også vedligeholdelse af din hjemmeside og webshop ved hjælp af WordPress, inklusiv responsive design-tjenester til web, tablet og mobilvenlighed. Derudover kan vi hjælpe dig med din domæneregistrering og webhosting.

Når jeg har udviklet eller forbedret din nuværende hjemmeside og designet grafiske elementer, kan disse bruges som dit professionelle visitkort online og linkes til alt inden for din digitalisering og markedsføring, inklusive sociale medier-kontoer/sider og e-mail-automatisering i din forretnings nyhedsbrev.

Jeg kan rådgive dig om moderne skabeloner, der fungerer godt på alle enheder, og hjælpe med at registrere dit domænenavn og finde den rette webhosting-løsning, der fungerer godt på både computer, tablet og mobil. Jeg kan også hjælpe dig med at registrere dit domænenavn og finde et sted at placere din hjemmeside (webhosting).

Når vi har arbejdet sammen på at forbedre dit websted og designe grafiske elementer, kan vi bruge disse som dit online visitkort og linke til din digitale markedsføring, herunder sociale medier og e-mail nyhedsbreve.