Andre web udviklinger

Hjemmesider som har jeg selv udviklet inkl. grafiske design, fra logo, professionel billeder og grafik opsætninger.

Hjemmesider/netbutik

Adesign har også udviklet og færdiggjort disse prototypers hjemmesider/webshops med vores innoveret og kreativ grafisk design fra logo til opsætning, som er nu tilgængelige for nye eller erfarne selvstændige, firmaer eller virksomhedsejere, der har brug for en hjemmeside eller webshop.

Hjemmeside/Webshop

Vi har ligeledes udviklet og fuldført hjemmesider/webshops for disse prototyper med vores nyskabende og kreative grafiske design, der spænder fra logoer til opsætning. Disse er nu tilgængelige for både nye og erfarne iværksættere, firmaer eller virksomhedsejere, der søger en hjemmeside eller webshop.

OM LIVSTIL BLOGGING

Udviklede blogsside

Hvis man ønsker at have en professionel blogsside, er det vigtigt at være sikker på, om man skal have et eget domænenavn og webhosting. Domænenavnet bestilles gennem en webhostingudbyder, som gemmer alle ens data. Adesign samarbejder med web- og trykfirmaer, der tilbyder webhosting, som jeg stærkt anbefaler.

Bemærk, at det ikke er muligt at annullere bestillingen af et domænenavn og webhosting, når det er godkendt. Man har så domænenavnet i et år, medmindre man vælger at fortsætte med samme webhosting.

Læs mere om betydningen af Webhosting