Andre web udviklinger

Hjemmesider som har jeg selv udviklet inkl. grafiske design, fra logo, professionel billeder og grafik opsætninger.

Hjemmesider/netbutik

Jeg har udviklet og færdiggjort demonstrations-/prototypers hjemmesider/webshops for kunder, der mangler varer/produkter eller informationer at indsætte. Disse hjemmesider/webshops, som jeg har designet med grafisk design og opsætninger, er ikke blevet købt af ejeren, og er derfor nu tilgængelige for nye eller erfarne selvstændige, firmaer eller virksomhedsejere, der har brug for en hjemmeside.

Hjemmeside/Webshop

Jeg har også udviklet og designet disse hjemmesider/webshops med inkl. grafisk design og opsætning, men ejeren har ikke valgt at fortsætte med dem. Derfor er disse projekter nu klar til nye eller erfarne selvstændige, firmaer eller virksomhedsejere, der mangler en hjemmeside.

OM LIVSTIL BLOGGING

Udviklede blogsside

Hvis man ønsker at have en professionel blogsside, er det vigtigt at være sikker på, om man skal have et eget domænenavn og webhosting. Domænenavnet bestilles gennem en webhostingudbyder, som gemmer alle ens data. Adesign samarbejder med web- og trykfirmaer, der tilbyder webhosting, som jeg stærkt anbefaler.

Bemærk, at det ikke er muligt at annullere bestillingen af et domænenavn og webhosting, når det er godkendt. Man har så domænenavnet i et år, medmindre man vælger at fortsætte med samme webhosting.

Læs mere om betydningen af Webhosting, inden man beslutter at have en professionel hjemmeside