Moderne Hjemmeside

WEBSITE | WEBSHOP | WEB PORTFOLIO | BLOGS

Smuk, elegant, moderne, med smarte funktioner som fungerer til alle skærmtyper.

Til dig, der er ny eller erfaren selvstændig, butiks-, forretnings- og virksomhedsejer.


Website design

En hjemmeside er den perfekte løsning, hvis du ønsker at give dine kunder og potentielle kunder et indblik i dit firma og dets tilbud. Men det er ikke kun information om din virksomhed, der er vigtigt. Hvis du ønsker at give dine kunder mulighed for at logge ind på deres konto for at se behandlinger, produkter, transaktioner og aktiviteter, så er det vigtigt at overveje hjemmesidens systemopbygning og funktionalitet. På den måde kan du skræddersy din hjemmeside til dit firmas specifikke krav og behov og give dine kunder en bedre oplevelse.
INSPIRATION

Web shop

Er du i besiddelse af produkter, services eller ydelser, og ønsker du at gøre det nemt for kunderne at handle og bestille online? Så er en webshop eller e-commerce løsning (netbutik) den perfekte løsning for dig. Det giver dine kunder mulighed for at handle frit, købe, logge ind, registrere sig, betale og tjekke ud på de produkter, mad, ting osv., de har købt og handlet i din webshop eller netbutik. Det giver en nem og bekvem måde for dine kunder at handle på, samtidig med at det giver dig mulighed for at øge dit salg og forretning.
INSPIRATION

Web portfolio | blogssider

En webportfolio og blogs er ligesom dit digitale visitkort, hvor du kan vise verden, hvem du er, din profession, dine passioner, hobbyer eller hvad du måtte ønske. Det er et sted hvor du kan præsentere dig selv og din arbejde på den mest professionelle og ærlige måde, således at dine følgere/læsere kan få et indblik i din person og din arbejdskompetencer. Det er en nem måde at skille sig ud fra mængden og få opmærksomhed fra potentielle kunder eller arbejdsgivere.

INSPIRATION

Design er ikke kun, hvordan det ser ud og føles, men også hvordan det fungerer.

Jeg designer din hjemmeside i overensstemmelse med din forretningsidé, og giver dig et uforpligtende pristilbud ved at udfylde en formular, hvor du kan beregne prisen.

Vælg vores OpstartPakke for at kickstarte din hjemmesideprojekt

WEBSITE (Bronzepakke)

5.800 kr.-

En professionel basis-hjemmeside, som er dit online visitkort. Bedst egnet til selvstændige, iværksættere, webportfolioer, blogs, der er på et budget, og som kan opgraderes senere.

En simpel, enkel, smuk og responsiv hjemmeside med 1-5 sider inklusiv 5 professionelt licenserede fotos og 1 video, medfølger et lynkursus i, hvordan du selv kan redigere og tilføje indhold på hjemmesiden.


WEBSITE (Sølvpakke)

9.899 kr.-

Hvorfor ikke vælge en professionel hjemmeside, der adskiller dig fra konkurrenterne, og som er bedst egnet til butikker, restauranter, forretninger og virksomhedsejere, som dette?

En professionel, funktionel, smuk, moderne og responsiv hjemmeside med 1-10 sider inklusiv 10 professionelt licenserede fotos og 2 videoer

inklusiv optagelse, redigering og opsætning. Medfølgende funktioner f.eks. multilingual side, Trustpilot, animation design og andre smarte funktioner for hjemmesiden.


WEBSHOP (Diamantpakke)

15.899 kr.-

Bedst egnet til professionelle, butikker, restauranter, forretninger og virksomhedsejere. Almindeligt for små virksomheder.

En professionel, funktionel, moderne, elegant, smuk, smart og responsiv hjemmeside/webshop med 6-15 sider og 1-30 produkter samt et login-system. Inklusive 15 licenserede professionelle fotos og 5 videoer, herunder optagelse, redigering og opsætning.

Med smarte funktioner, der giver ekstra bekvemmelighed for dine besøgende gæster på hjemmesiden og grundlæggende mulighed for at udføre handlinger i forhold til aktiviteter, der holder kontakten aktiv med kunderne på hjemmesiden, f.eks. multi-lingual, Trustpilot, animation, oprettelse til e-mail, nyhedsbrev og automatisering.


WEBSITE/WEBSHOP (Guldpakke)

29.899 kr.-

Bedst egnet til professionelle, butikker, restauranter, forretninger og virksomhedsejere. Almindeligt for mellemstore virksomheder, der adskiller dig fra konkurrenterne.

En professionel, funktionel, moderne, elegant, smuk og smart responsiv hjemmeside/webshop med 15-50 sider og 1-50 produkter samt et login-system. Inklusive 20 licenserede professionelle fotos og 10 videoer, inklusiv optagelse, redigering og opsætning.

Medfølgende funktioner såsom multilingual, Trustpilot, animation, oprettelse af e-mail til nyhedsbrev (såsom MailChimp). Inkluderer administrativ støtte til din digitalisering, såsom SEO, oprettelse af en Google virksomhed og automatisering af nyhedsbreve samt reklame og markedsføring på 1 valgte sociale medie platform, udvalgt ud fra din målgruppe.


WEBSITE/WEBSHOP (Platinumpakke)

38.899 kr.

Best for professional, butik, restaurant, forretning og virksomheds- ejer. Mellemstore og store virksomhed.

En professionel, funktionel, moderne, elegant, smuk og smart responsiv hjemmeside/webshop med +21 sider og 1-99 produkter inklusive 21 licenserede professionelle fotos og 10 videoer inklusive redigering og opsætning.

Inkluderer administrativ støtte til din digitalisering, såsom SEO, oprettelse af en Google virksomhed, automatisering af nyhedsbreve og grafisk design af din digitale reklamer og digital markedsføring på 2 valgte sociale mediekonti inklusive oprettelse, baseret på din målgruppe, kundetyper (personaer) og forretningsstrategi, metode og analyser såsom SWOT i forhold til erhvervsområdet.


WEBSITE/WEBSHOP (Paladiumpakke)

58.999 kr.

Bedst egnet til professionelle, butikker, restauranter, forretninger og virksomhedsejere. Særligt for mellemstore og større virksomheder, der adskiller dig fra konkurrenterne.

En professionel, funktionel, moderne, elegant, smuk og smart responsiv hjemmeside/webshop med +50 sider og +100 produkter, samt 50 licenserede professionelle fotos og 15 videoer inklusive optagelse, redigering og opsætning. med login-system, SEO, email, optimering af nyhedsbreve, oprettelse af en Google virksomhed.

Inkluderer administrativ støtte til din digitalisering, såsom SEO, oprettelse af en Google virksomhed, automatisering af nyhedsbreve og reklame og markedsføring på 2 valgte sociale medieplatforme, udvalgt ud fra din målgruppe.


At eje din egen hjemmeside og webshop

Der giver dig friheden til at bestemme alt fra design til udvikling og opgraderinger, uden ekstra gebyrer og bindinger hver måned. På denne måde kan du beholde hele indtægten for dig selv og øge muligheden for vækst.

Responsive hjemmeside/netbutik design

PRISBEREGNING

TIL HJEMMESIDE/NETBUTIK


Professionel hjemmeside

Smarte FUNKTIONER

Hos ADESIGN sørger jeg ikke kun for, at din hjemmeside er et professionelt online visitkort, men jeg lægger også vægt med høj brugervenlighed og avancerede teknologier også på de små detaljer, der kan gøre en stor forskel og øge væksten for din virksomhed. Fra grafisk design til erhvervsområder og administrative opgaver, tilbyder jeg en komplet pakke, der passer til din målgruppe, kundetyper, produkter/brand og tema.

Adesign ved Ana hjælper dig også med at vælge de rigtige multi-kanaler og rådgiver om de nødvendige kompetencer. Det er vigtigt for mig, at der er en rød tråd i hele processen for din forretning, og at jeg skaber en kreativ løsning, der skiller dig ud fra konkurrenterne. Men vigtigst af alt, sørger jeg for, at din hjemmeside er en del af (om) dig og firma.

Jeg tilbyder at skræddersy en WordPress-hjemmeside eller webshop til din forretning. Derudover sørger jeg for at give dig et kursus i, hvordan du selv kan redigere og tilføje indhold på hjemmesiden.

NY UDVIKLET HJEMMESIDE

KØB SOMMERHUS

Ønske du at købe feriehuse og ejendomme på de paradis steder, du ønsker at bo

WEB NYHED!

Nyt udviklet hjemmeside. Tjek det ud!

NY WEBUDVIKLING

Til udvikling for nylig til en ny web design der designet og udviklet helt fra bunden af.

Er du på udkig efter en ny hjemmeside, webshop eller brug for webudvikling på din nuværende hjemmeside?

Overvejer du at oprette et webportfolio med oplysninger om din virksomhed for at øge synligheden på det digitale marked? Eller har du brug for et nyt design og udvikling af din eksisterende hjemmeside, uanset om det er en blogside eller en netbutik eller webshop, jeg kan hjælpe dig med at realisere dit projekt.

close

🤞 Gå ikke glip af vores startpakke. Benytte rabat kun i begrænset tid!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivs politik for mere infos.