Website design

En almindelig hjemmeside er det selvføgelig kommer an på dit forretnigs krav og behov. Hvis det er om virksomhedens oplysning så skal man have en hjemmeside, og hvis man skal have funktion til at kunder kunne logind på konto for at se behandlinger, produkter, transaktioner og aktiviteter, så taler vi om hjemmesidens system opbygning og funktionalitet.

INSPIRATION

Web shop

Hvis man har produkter, services eller ydelser og alting der gælder om SALG og Bestillinger online, så skal du have et webshop eller eCommerce (netbutik) for online handling, hvor kunder kan frit handler, købe, logind, registreres, betaling og tjekke ud på de produkter, mad, ting og sager osv. de har købt og handlet ind på din webshop eller netbutikker.

INSPIRATION

Web portfolio | blogssider

Et web portfolio og blogs er ligesom dit visit kort online, hvor du fremviser om det er dig selv, profession, dine passion, hobby eller hvad du vil vises på din web portfolio eller blog som står der alt om oplysninger, for dine følgere/læsere.

INSPIRATION

UI and UX design

Vi yder Brugesgrænseflade (UI – UserInterface) og Brugeroplevelse (UX – UserXperience) og samtidigt Responsive Design Ydelser i alle skærm størrelser på din hjemmeside og webshop inkl. domæn- registrering og webhosting.

9 års erfaring

Vi arbejder proffesionelt og har erfaring med at bygge responsiv hjemmeside og designe multimedia grafik indenfor trykreklmer og digital markedsføring design branchen.

Kvalitets procesmæssigt

Hos Adesign, har vi høj procesmodenhed og fokus på kvalitet. Vi har mange års erfaring med forskellige typer af projekter, og har over årene opbygget en høj grad af modenhed, både web udvikling og grafik design procesmæssigt.

Kunder i centrum

Vi tror på lange relationer. Vi på den måde skaber større værdi, men også fordi det er sjovere, når man er med til at videreudvikle sine projekter.

Priser

Vi har fra starten af været at tilbyde “rimelige priser”, når der er forskellige opgave, så prøv at beregne vores pristilbud, for at inspirere dig, især når det øge væksten på din virksomhed.

Fokus til arbejdsværdi

Hos os, har vi stor fokus på at levere værdifuld projekter og arbejdsmesterværk, Arbejder vi ofte med meget komplekse domæner og er gode til i starten af et projekt at gå ind og udfordre præmisserne, der giver mening, for sådan nemlig ingen tid der kommer til at spild.

Profesionelt hjemmeside

Smarte FUNKTIONER

Hos ADESIGN er din hjemmeside ikke bare et visitkort online, men Jeg giver også opmærksom på de små detaljer, der kan giver stort indsats og øge væksten op, fra grafik design til erhvervs områder og administrativ ting og sager, hele pakke, der passer din målgruppe, kundetyper, produkter/brand og tema. På hvilke multi-kanaler man skal bruges, og kompetancer. Den røde tråde er vigtig for at passe hele proces på din forretning, og for at være kreativ der udskiller dig ud fra din konkurrenter, og vigtigst er at være digselv, at din hjemmeside er en del af og om dig.

Jeg producerer skræddersyede WordPress-hjemmesider og webshops til dig og din virksomhed. Du får selvfølgelig også et lynkursus i, hvordan du selv redigerer og tilføjer indhold på hjemmesiden.

Benyt vores OpstartPakke

WEBSITE (Bronzepakke)

5.800 kr.-

En professionel basis hjemmeside, som er din online visitkort. Bedst til selvstændige, iværksætter, web portfolio, blogs, der er på et budget pakke som kan opgradere senere.

Simpelt, enkelt, smuk og responsive hjemmeside. med 1- 5 sider inklusiv 5 professionnel licenseret fotos og 1 video. medf. et lynkursus i, hvordan du selv redigerer og tilføjer indhold på hjemmesiden.


WEBSITE (Sølvpakke)

9.899 kr.-

Hvorfor ikke? vælge en professionel hjemmeside- der adskil dig fra konkurrenterne, der er bedst til butik, restaurant, forretning og virksomheds- ejere, som dette?

Professionelle, funktionelle, smuk, moderne og responsive hjemmeside. m. 1 – 10 sider inkl. 10 professionel licenseret fotos og 2 videos

inkl. optagelse, redigering og opsætning) medf. funktioner f.eks. multi-lingual side, trustpilot, animation design og andre smarte- funktioner for hjemmeside.


WEBSHOP (Diamantpakke)

15.899 kr.-

Best til professional, butik, restaurant, forretning og virksomheds- ejer. Almindelig små størrelse virksomhed.

Professionelle, funktionelt, moderne, elegant, smuk, smarte funktion og responsive hjemmeside/webshop. m. 6 – 15 sider + 1- 30 produkter og login system. m. 15 licenseret professionel fotos og 5 videos inkl. optagelse, redigering og opsætning.

m. smarte funktion hvilket giver ekstra bekvemmelighed af dine besøgende gæster på hjemmesiden og basis bruge til at udføre i forhold til aktivitet, der giver handling for at holde kontakten aktiv til kunderne på hjemmeside f.eks.multi-lingual, Trustpilot, animation, oprettelse til e-mail, nyhedsbrev og automatisering.


WEBSITE/WEBSHOP (Guldpakke)

29.899 kr.-

Best til professional, butik, restaurant, forretning og virksomheds- ejer. Almindelig og mellemstore virksomhed der adskil dig fra konkurrenterne.

Profesionelle, funktionelt, moderne, elegant, smuk, smarte funktioner og responsive hjemmeside/webshop. m. 15 – 50 sider + 1 – 50 produkter og login system. m. 20 licenseret professionel fotos + 10 videos inkl. optagelse, redigering og opsætning. medf. funktioner såsom multi-lingual, Trustpilot, animation, e-mail til nyhedsbrev oprettelse (så som mailchimp).

Inkl. Administrativ på din digitalisering som SEO, Google virksomhed oprettelse og nyhedsbrev automatisering på din digital reklamer og digitalmarkedsføring på din 1 socialemedie konto kan du vælge hvilken platforme har du målgruppe.


WEBSITE/WEBSHOP (Platinumpakke)

38.899 kr.

Best for professional, butik, restaurant, forretning og virksomheds- ejer. Mellemstore og store virksomhed.

Profesionelle, funktionelt, moderne, elegant, smuk, smarte funktioner og responsive hjemmeside/webshop. m. + 21 sider og 1 – 99 produkter Inkl. 21 licenseret professionel fotos og 10 videos inkl. redigering og opsætningen.

Inkl. Administrativ på din digitalisering som SEO, Google virksomhed oprettelse, nyhedsbrev automatisering og grafik på din digital reklamer og digitalmarkedsføring på din 2 socialemedier konto inkl. oprettelse kan du vælge hvilken platforme har man målgruppen. kundertyper (persona) og forretningsstrategi, metode og analyser såsom SWOT, for erhvervsområde.


WEBSITE/WEBSHOP (Paladiumpakke)

58.999 kr.

Best til professional, butik, restaurant, forretning og virksomheds- ejer. mellemstore og større virksomheder der adskil dig fra konkurrenterne.

Profesionelle, funktionelt, moderne, elegant, smuk, med smarte funktion og responsive hjemmeside/webshop. m. + 50 sider og + 100 produkter og 50 licenseret professionel fotos og 15 videos medf. optagelse, redigering og opsætning. Inkl. Login system, SEO, email, nyhedsbrev optimatisering, Google virksomheds oprettelse.

Inkl. Administrativ på din digitalisering som SEO, Google virksomhed oprettelse, nyhedsbrev automatisering på din digital reklamer og digitalmarkedsføring på din 2 socialemedier konto kan du vælge hvilken platforme har du målgruppen.


Design er ikke kun, hvad det ser ud & føles som, også hvordan det virker.

Design din hjemmeside efter din forretningsidé, samt udfyld form for at beregne din pris og får et uforpligtende pristilbud.


PRISBEREGNING


Mangler du en hjemmeside eller webshop eller brug for web udvikling på din nuværende hjemmeside?

Planlægger du at have et web portfolio om din virksomheds oplysninger for at være synlig på de digitale marked? eller brug for nyt design og udvikling på din website? om det er blogsside eller måske kunne du tænkt dig at have din egen netbutik eller webshop?


KØB EJENDOM

Ønske du at købe feriehuse og ejendomme på de paradis steder, du ønsker at bo

NYHEDERNE!

Nyt udviklet hjemmeside. Tjek det ud!

NY WEBUDVIKLING

Til udvikling for nylig til en ny web design der designet og udviklet helt fra bunden af.

close

🤞 Gå ikke glip af vores startpakke. Benytte rabat kun i begrænset tid!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivs politik for mere infos.