HVORDAN FUNGERER SEO…

Søgemaskiner som Google og Bing bruger bots til at crawle sider på nettet, gå fra websted til websted, indsamle oplysninger om disse sider og sætte dem i et indeks. Tænk på indekset som et kæmpe bibliotek, hvor en bibliotekar kan trække en bog (eller en webside) frem for at hjælpe dig med at finde præcis det, du leder efter på det tidspunkt.

Dernæst analyserer algoritmer sider i indekset under hensyntagen til hundredvis af rangeringsfaktorer eller signaler for at bestemme rækkefølgen af ​​siderne skal vises i søgeresultaterne for en given forespørgsel. I vores biblioteksanalogi har bibliotekaren læst hver eneste bog på biblioteket og kan fortælle dig præcis, hvilken der har svarene på dine spørgsmål.

HVORFOR ER SEO VIGTIGT FOR MARKEDSFØRING?
SEO er en grundlæggende del af digital markedsføring, fordi folk foretager billioner af søgninger hvert år, ofte med kommercielle hensigter for at finde information om produkter og tjenester.
STRATEGISK PLANLÆGNING

Søgning er ofte den primære kilde til digital trafik for brands og supplerer andre marketingkanaler. Større synlighed og højere placering i søgeresultaterne end dine konkurrenter kan have en væsentlig indflydelse på din bundlinje.

RESSOURCER PLANLÆGNING

Vores SEO succesfaktorer kan betragtes som proxyer for aspekter af brugeroplevelsen. Det er, hvordan søgebots estimerer præcis, hvor godt et websted eller en webside kan give søgeren det, de søger efter.

2.221

Hjemmesiders udvikling

1.589

Grafik design

3

Uddannelser

1

Web udvikler og grafik designer

Optimering af alle områder af din virksomhed!

Fra markedsundersøgelser, design og prototyping til produktion og levering dækker vi det hele.

VI TALES VED…

I modsætning til betalte søgeannoncer kan du ikke betale søgemaskiner for at få højere organiske søgerangeringer, hvilket betyder, at SEO-eksperter er nødt til at gøre arbejdet. Det er der, vi kommer ind.