Priser og Abonement

Hvad koster en hjemmeside? Netop dette er meget svært at svare på, da det svarer til at give en pris på en bil.
En hjemmeside er et utrolig vigtigt salgsredskab som skal fungere på alle platforme. Hjemmesider i flot og professionelt design er lavet i WordPress med SiteOrigin-builder og Kadence Pro theme. Vi går op i, at alle detaljer spiller og det skal være nemt, tilgængelig og forståelig som muligt for dig og dine besøgende at finde ud af bagefter.

Hjemmesider er selv laves, designet og udviklet af Ana Fajardo som er selve web udvikler og grafik designer til din tjeneste på stedet, som befinders os på vores lokalkontor i Storegade 10C i Grenaa – Danmark, i samarbejde med en 3D designer som Adesign’s praktikanter der har mest fokus på 3D design til tryk reklamer og digital markedsføring.

Opstart Prispakke

Fra kun 5.800,- som du senere kan opbygge ved at benyt vores tilkøb funktioner ved siden af, eller mulighed for at købe hele pakke til og med website, webshop, grafiske design, digitalisering og markedsføring.


WEBSITE (Bronzepakke)

5.800 kr.-

En professionel basis hjemmeside, som er din online visitkort. Bedst til selvstændige, iværksætter, web portfolio, blogs, der er på et budget pakke som kan opgradere senere.

Simpelt, enkelt, smuk og responsive hjemmeside. med 1- 5 sider inklusiv 5 professionnel licenseret fotos og 1 video. medf. et lynkursus i, hvordan du selv redigerer og tilføjer indhold på hjemmesiden.


WEBSITE (Diamantpakke)

9.899 kr.-

Hvorfor ikke? vælge en professionel hjemmeside- der adskil dig fra konkurrenterne, der er bedst til butik, restaurant, forretning og virksomheds- ejere, som dette?

Professionelt, smuk, moderne og responsive hjemmeside. m. 1 – 10 sider inkl. 10 professionel licenseret fotos og 2 videos

inkl. optagelse, redigering og opsætning) medf. funktioner f.eks. multi-lingual side, trustpilot, animation design og andre smarte- funktioner for hjemmeside.


WEBSHOP (Sølvpakke)

15.899 kr.-

Best til professional, butik, restaurant, forretning og virksomheds- ejer. Almindelig små størrelse virksomhed.

Moderne, elegant, smuk og responsive hjemmeside/webshop. m. 6 – 15 sider + 1- 30 produkter og login system. m. 15 licenseret professionel fotos og 5 videos inkl. optagelse, redigering og opsætning.

m. smarte funktion hvilket giver ekstra bekvemmelighed af dine besøgende gæster på hjemmesiden og basis bruge til at udføre i forhold til aktivitet, der giver handling for at holde kontakten aktiv til kunderne på hjemmeside f.eks.multi-lingual, Trustpilot, animation, oprettelse til e-mail, nyhedsbrev og automatisering.


WEBSITE/WEBSHOP (Platinumpakke)

29.899 kr.-

Best til professional, butik, restaurant, forretning og virksomheds- ejer. Almindelig og mellemstore virksomhed der adskil dig fra konkurrenterne.

Moderne, elegant, smuk og responsive hjemmeside/webshop. m. 15 – 50 sider + 1 – 50 produkter og login system. m. 20 licenseret professionel fotos + 10 videos inkl. optagelse, redigering og opsætning. medf. funktioner såsom multi-lingual, Trustpilot, animation, e-mail til nyhedsbrev oprettelse (så som mailchimp).

Inkl. Administrativ på din digitalisering som SEO, Google virksomhed oprettelse og nyhedsbrev automatisering på din digital reklamer og digitalmarkedsføring på din 1 socialemedie konto kan du vælge hvilken platforme har du målgruppe.


WEBSITE/WEBSHOP (Guldpakke)

38.899 kr.

Best for professional, butik, restaurant, forretning og virksomheds- ejer. Mellemstore og store virksomhed.

Moderne, elegant, smuk og responsive hjemmeside/webshop. m. + 21 sider og 1 – 99 produkter Inkl. 21 licenseret professionel fotos og 10 videos inkl. redigering og opsætningen.

Inkl. Administrativ på din digitalisering som SEO, Google virksomhed oprettelse, nyhedsbrev automatisering og grafik på din digital reklamer og digitalmarkedsføring på din 2 socialemedier konto inkl. oprettelse kan du vælge hvilken platforme har man målgruppen. kundertyper (persona) og forretningsstrategi, metode og analyser såsom SWOT, for erhvervsområde.


WEBSITE/WEBSHOP (Paladiumpakke)

58.999 kr.

Best til professional, butik, restaurant, forretning og virksomheds- ejer. mellemstore og større virksomheder der adskil dig fra konkurrenterne.

Moderne, elegant, smuk og responsive hjemmeside/webshop. m. + 50 sider og + 100 produkter og 50 licenseret professionel fotos og 15 videos medf. optagelse, redigering og opsætning. Inkl. Login system, SEO, email, nyhedsbrev optimatisering, Google virksomheds oprettelse.

Inkl. Administrativ på din digitalisering som SEO, Google virksomhed oprettelse, nyhedsbrev automatisering på din digital reklamer og digitalmarkedsføring på din 2 socialemedier konto kan du vælge hvilken platforme har du målgruppen.


Er du i tvivl? Kan du beregne priser herunder

Hvor meget vil det koste for dig at får lavet opgaven.

Beregn din pris på din bestilling for hjemmesiden her.


Abonnement og klippekort

Professionelt website/webshop og grafisk design koster! Men i sidste ende, er det helt sikkert, at det godt kan betale sig. Spar dig selv for fejl, ærgelser og et slutresultat der måske slet ikke rammer DIN kunde. Et suverænt flot design og rigtig markedsføring kan hælpe dig til at nå din mål.

TIMEPRIS
850,- + moms.

Et klippekort er en super god mulighed, hvis du f.eks. er nystartet og ved at der kommer en del opgaver det næste stykke tid. Det kan f.eks. være grafik til hjemmeside, Facebook og LinkedIn eller opsætning af nyhedsbreve, flyers, butiksskilte og annoncer. Billedbehandling, retouchering og rentegning er også opgaver der kan udføres. Klippekortet er en mulighed for dig, som er i en større virksomhed, hvor grafikeren måske er overbelastet i en periode, på ferie, barsel eller lignende. Her slipper du for at tænke på alt det der følger med en fastansat; pensioner, sygedagpenge, efteruddannelse m.m. Klippekortet betales før påbegyndelse af arbejdet, til gengæld sparer du penge og har betalt for arbejde fremover, så det bliver nemmere at holde budgettet.

Herunder er et par eksempler på abonement priser til grafik design for din trykreklamer og digitalmarkedsføring, så ved du nogenlunde hvor niveauet ligger. Ring gerne, så kan vi tage en snak om hvad din opgave eller eksisterende hjemmeside og niveau ligger, samt vil det koste for dig til at have en abonement eller klippekort hos os.

Abonement til hjemmeside

Professionelt grafisk design koster! Men i sidste ende, er det helt sikkert, at det godt kan betale sig. Spar dig selv for fejl, ærgelser og et slutresultat der måske slet ikke rammer DIN kunde.

Godt design og rigtig markedsføring kan hælpe dig til at nå din mål, ved at tilkøber smarte funktioner ved siden af og boost din hjemmeside med fantastiske tilføjelser og værktøjer til markedsføring, sikkerhed og produktivitet.

Herunder er et par eksempler på priser, så ved du nogenlunde hvor niveauet ligger. Ring gerne, så kan vi tage en snak om hvad din opgave vil koste.

Standard

199 kr.-

Professionelt serviceaftale. Bedst for individuelt, personlig brug af grafik design for tryktesager til forskellig begivenheder


Pro

399 kr.-

Professionelt serviceaftale. Bedst for butik, restaurant, små/ mellemstor forretning.


Business

599 kr.-

Professionelt serviceaftale. Bedst for Erhverv, mellemstor/stor virksomhed og Administrativ.


Beregn din pris for grafik design til print sager og tryk reklamer her.


Klippekort til Grafiske design

Invester i klippekort til grafiske opgaver. Et klippekort er en super god mulighed, hvis du f.eks. er nystartet og ved at der kommer en del opgaver det næste stykke tid. Det kan f.eks. være grafik til hjemmeside, Socialmedier så som Facebook, Instagram LinkedIn og Tiktok eller opsætning af nyhedsbreve automatisering, flyers, banner, folie, butiksskilte og annoncer. Billedbehandling, retouchering og rentegning er også opgaver der kan udføres. Klippekortet er en mulighed for dig, som er i en større virksomhed, hvor grafikeren måske er overbelastet i en periode, på ferie, barsel eller lignende. Her slipper du for at tænke på alt det der følger med en fastansat; pensioner, sygedagpenge, efteruddannelse m.m. Klippekortet betales før påbegyndelse af arbejdet, til gengæld sparer du penge og har betalt for arbejde fremover, så det bliver nemmere at holde budgettet.

Basic
7.650 /dkk + moms
10 timer
  • Spar 10%
  • Grafik til Hjemmeside
  • Grafik til Print og Tryk reklamer
  • Grafik til Digitalmarkedsføring
  • Gyldig 1 år
Premium

20.400 /dkk + moms

30 timer
  • Spar 20%
  • Grafik til Hjemmeside
  • Grafik til Print og Tryk reklamer
  • Grafik til Digitalmarkedsføring
  • Gyldig 1 år

You either love us, or you get
all your money back

Adesign ved Ana har altid været engageret og er dedikeret til at yde dig første-klasses vejledning. Uanset dit spørgsmål, er vi klar til at hjælpe dig 24/7. Vi besvarer tekniske spørgsmål, guider dig igennem vores web og grafiske design pakke og serviceydelser, og vi hjælper dig med at vælge hvilken pakke, der bedst opfylder dine behov. Du kan kontakte os på e-mail, chat og telefon på 52712336. Chatten er åben hverdage 08.00-17.00, og telefon support 09.00-16.00

close

🤞 Gå ikke glip af vores startpakke. Benytte rabat kun i begrænset tid!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivs politik for mere infos.