Priser og Abonnement

Opgrader din online tilstedeværelse med en professionelt designet WordPress-hjemmeside vha. Kadence Pro-builder. Få en responsiv hjemmeside med brugervenlig navigation og flot design. Adesign er en erfaren udvikler med ekspertise inden for hjemmesider og netbutikker. Vi er også i samarbejder med back-end udviklere for den bedste oplevelse. Priser fra 8.000 kr. + moms, hjemmeside som Adesignweb.dk typisk 58.000 kr. + moms.

Vi lægger vægt på detaljerne for at gøre det nemt, tilgængeligt og forståeligt for dig og dine besøgende.

SERVICEAFTALE

¤ WordPress er altid opdateret til den nyeste version
¤ Plugins er altid opdateret til nyeste version
¤ Fuld backup hver uge, og en daglig backup af databasen
¤ Hjemmesiden bliver genskabt, hvis den går ned
¤ Rensning af hjemmesiden, hvis den er blevet hacket
¤ Installation af firewall og tiltag for at beskytte siden mod hackere
¤ Skanning for virus og malware, så I ikke risikerer at blive blacklistet af Google og andre søgemaskiner
¤ Tekniske tiltag for hastighedsoptimering
¤ Fri teknisk support via telefon og mail

TILKØB: Rettelse/ændringer på eksisterende sider foretages 199,- pr måned + moms.

Dét at lave en hjemmeside kan være omfattende, hvis man skal være forfatter, designer og programmør på én gang.

Brug din tid på at skabe et fantastisk indhold,
så vil vi sørge for at brugeroplevelse, design og teknik spiller.

DET SKAL SE GODT UD – FUNKTIONELT OG VIRKE!

Vi skal ramme dine kunder for at få dem til at handle. De skal have en god fornemmelse når de lander på din side. Det er derfor vigtigt at vælge rigtig stil, farver, billeder og grafik. Alle webdesigns tager udgangspunkt i din virksomhedsprofil og hvis det ønskes, din administrativ på de erhvervsområde.
Har du brug for hjælp til tekstforfatning, SEO-tekster og professionelle billeder har vi gode lokalt- samarbejdspartnere.


Benyt opstart pakke for Hjemmeside med Grafiske design og Digitale Markedsføring

Til selvstændige, iværksættere, butikker, restauranter og virksomhedsejere tilbyder jeg en Opstartspakke fra kun 5.800,- kr. Du kan senere tilkøbe ekstra funktioner eller endda købe hele pakken, der inkluderer website, webshop, grafisk design, digitalisering og markedsføring. Dette giver dig mulighed for at bygge videre og opgradere til smarte funktioner og systemudvikling på din hjemmeside eller eksisterende side.

Er du i tvivl? Kan du beregne priser herunder

Hvor meget vil det koste for dig at får lavet opgaven.

Beregn priser for hjemmeside her.

Abonement og klippekort

Professionel hjemmeside koster! Men i sidste ende, er det helt sikkert, at det godt kan betale sig. Spar dig selv for DIY-hjemmelavede og uoverskuelige hjemmesider, der kan giver fejl, ærgelser og et slutresultat der måske slet ikke rammer DIN kunde.

Godt design og rigtig markedsføring kan hælpe dig til at nå din mål, ved at tilkøber smarte funktioner ved siden af og boost din hjemmeside med fantastiske tilføjelser og værktøjer til markedsføring, sikkerhed og produktivitet.

Herunder er et par eksempler på priser til abonnement for hjemmesidens opdateringer, så ved man hvor niveauet ligger. Ring gerne, så kan vi tage en snak om hvad din opgave vil koste. Alle priser er plus 25.0 % moms.


Service aftale til hjemmeside

Standard

199 kr.-

Standard service aftale for rettelser, ændringer og opdateringer til hjemmesiden. Bedst for individuelt og personlig brug som webportefølje og blogside.


30-dages prøveperiode Annullere når som helst
24T web support
Pro

399 kr.-

Professionelt serviceaftale for rettelser, ændringer og opdateringer til hjemmesiden. Bedst for butik, salon, restaurant, små/ mellemstor forretning.


30-dages prøveperiode
Inkl. Service aftale Annullere når som helst
24T web/grafisk support
Business

599 kr.-

Professionelt serviceaftale for rettelser, ændringer og opdateringer til hjemmeside og netbutik. Bedst for Forretning- Erhverv, mellemstor/stor virksomhed og Administrativ.


30-dages prøveperiode
Annullere når som helst
24T web/grafisk support

Benyt tilbudspakke for Grafiske design og Opsætning til printsager og trykreklamer

Vi tilbyder også grafisk design og opsætning til printsager og trykreklamer. Uanset om det er visitkort, brochurer, plakater eller andre trykte materialer, så står vores dygtige designere klar til at hjælpe. Vi skaber en visuel identitet, der afspejler dit brand og tiltaler din målgruppe. Vi leverer professionelt grafisk design og opsætning af høj kvalitet, der skiller sig ud og imødekommer dine behov. Vores grafiske tilbudspakke kombinerer alle disse ydelser for at levere imponerende og effektive materialer til din virksomhed.

Er du i tvivl? Kan du beregne priser herunder

Hvor meget vil det koste for dig at får lavet opgaven.

Beregn din pris til Grafiske design og opsætning med Print og Tryk reklamer.


Abonement og klippekort til Grafik

Professionelt website/webshop og grafisk design koster! Men i sidste ende, er det helt sikkert, at det godt kan betale sig. Spar dig selv for fejl, ærgelser og et slutresultat der måske slet ikke rammer DIN kunde. Et suverænt flot design og rigtig markedsføring kan hælpe dig til at nå din mål.

TIMEPRIS
850,- + moms.

Et klippekort er en super god mulighed, hvis du f.eks. er nystartet og ved at der kommer en del opgaver det næste stykke tid. Det kan f.eks. være grafik til hjemmeside, Facebook og LinkedIn eller opsætning af nyhedsbreve, flyers, butiksskilte og annoncer. Billedbehandling, retouchering og rentegning er også opgaver der kan udføres. Klippekortet er en mulighed for dig, som er i en større virksomhed, hvor grafikeren måske er overbelastet i en periode, på ferie, barsel eller lignende.

Her slipper du for at tænke på alt det der følger med en fastansat; pensioner, sygedagpenge, efteruddannelse m.m. Klippekortet betales før påbegyndelse af arbejdet, til gengæld sparer du penge og har betalt for arbejde fremover, så det bliver nemmere at holde budgettet.

Herunder er et par eksempler på abonement priser til grafik design for din trykreklamer og digitalmarkedsføring, så ved du nogenlunde hvor niveauet ligger. Ring gerne, så kan vi tage en snak om hvad din opgave eller eksisterende hjemmeside og niveau ligger, samt vil det koste for dig til at have en abonnement eller klippekort hos os.

Klippekort til Grafiske design

Invester i klippekort til grafiske opgaver. Et klippekort er en super god mulighed, hvis du f.eks. er nystartet og ved at der kommer en del opgaver det næste stykke tid. Det kan f.eks. være grafik til hjemmeside, Socialmedier så som Facebook, Instagram LinkedIn og Tiktok eller opsætning af nyhedsbreve automatisering, flyers, banner, folie, butiksskilte og annoncer. Billedbehandling, retouchering og rentegning er også opgaver der kan udføres. Klippekortet er en mulighed for dig, som er i en større virksomhed, hvor grafikeren måske er overbelastet i en periode, på ferie, barsel eller lignende.

Her slipper du for at tænke på alt det der følger med en fastansat; pensioner, sygedagpenge, efteruddannelse m.m. Klippekortet betales før påbegyndelse af arbejdet, til gengæld sparer du penge og har betalt for arbejde fremover, så det bliver nemmere at holde budgettet. Klippekortet betales før påbegyndelse af arbejdet. Ubrugte klip refunderes ikke. Grafiske design og opsætning tjeneste koster 695,- /time. Alle priser er plus 25.0 % moms.

BasiS
5.907,50 /Dkk + moms
10 timer
 • Spar 15%
 • Grafisk til Hjemmeside
 • Grafik til Print og Tryk reklamer
 • Grafik til Digitalmarkedsføring
 • Grafik opsætning til personlig brug til tryksager
 • Gyldig 1 år
Premium

15.637,50 /Dkk + moms

30 timer
 • Spar 25%
 • Grafik til Hjemmeside
 • Grafik til Print og Tryk reklamer
 • Grafik til Digitalmarkedsføring
 • Grafik opsætning til personlig brug til tryksager
 • Gyldig 1 år

Du enten elsker Adesign web og grafisk, eller også får du dine penge tilbage på 30 dage

Jeg er altid engageret og dedikeret i at yde dig førsteklasses vejledning. Uanset dit spørgsmål eller udfordring, står jeg klar til at hjælpe dig med alt, hvad min erfaring, dygtighed, rette værktøjer og hjerte begærer.

Jeg besvarer tekniske spørgsmål, guider dig igennem web og grafiske design pakke og serviceydelser, samt hjælper dig med at vælge hvilken pakke, der bedst opfylder dine behov. Du kan kontakte mig på e-mail, chat og sms på 52712336 eller ring på 82380561. Chatten åben hverdage 08.00-18.00, og telefon support 10.00-16.00

🤞 Gå ikke glip af vores startpakke. Benytte rabat kun i begrænset tid!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivs politik for mere infos.