Priser og Abonement

Hvad koster en hjemmeside? Netop dette er meget svært at svare på, da det svarer til at give en pris på en bil.
En hjemmeside er et utrolig vigtigt salgsredskab som skal fungere på alle platforme. Hjemmesider i flot og professionelt design er lavet i WordPress med SiteOrigin-builder og Kadence Pro theme, eller kommer an på dine produkter/branding, forretning og behøv.

Jeg går op i, at alle detaljer spiller og det skal være nemt, tilgængelig og forståelig som muligt for dig og dine besøgende at finde ud af bagefter.

Benyt opstartPakke for Hjemmeside, Grafiske design og Digitale Markedsføring

Til dig som er selvstændig, iværksætter, butik, restaurant, forretning og virksomheds- ejere. Har jeg denne OpstartePakke Fra kun 5.800,- som du senere kan opbygge ved at benyt tilkøbes funktioner ved siden af, eller mulighed for at købe hele pakke til og med website, webshop, grafiske design, digitalisering og markedsføring, der har mulighed for at bygge op videre og opgradere til de smarte funktioner og system udvikling på din hjemmeside eller eksisterende side.

Er du i tvivl? Kan du beregne priser herunder

Hvor meget vil det koste for dig at får lavet opgaven.

Beregn priser for hjemmeside her.

Abonement og klippekort

Professionel hjemmeside koster! Men i sidste ende, er det helt sikkert, at det godt kan betale sig. Spar dig selv for DIY-hjemmelavede og uoverskuelige hjemmesider, der kan giver fejl, ærgelser og et slutresultat der måske slet ikke rammer DIN kunde.

Godt design og rigtig markedsføring kan hælpe dig til at nå din mål, ved at tilkøber smarte funktioner ved siden af og boost din hjemmeside med fantastiske tilføjelser og værktøjer til markedsføring, sikkerhed og produktivitet.

Herunder er et par eksempler på priser til abonement for hjemmesidens opdateringer, så ved man hvor niveauet ligger. Ring gerne, så kan vi tage en snak om hvad din opgave vil koste.


Abonement til hjemmeside

Standard

199 kr.-

Professionelt serviceaftale. Bedst for individuelt, personlig brug af grafik design for tryktesager til forskellig begivenheder


Pro

399 kr.-

Professionelt serviceaftale. Bedst for butik, restaurant, små/ mellemstor forretning.


Business

599 kr.-

Professionelt serviceaftale. Bedst for Erhverv, mellemstor/stor virksomhed og Administrativ.


Alle priser er plus 25.0 % moms

Beregn din pris til Grafiske design med Print, Tryk reklamer og Digitalmarked.


Abonement og klippekort til Grafik

Professionelt website/webshop og grafisk design koster! Men i sidste ende, er det helt sikkert, at det godt kan betale sig. Spar dig selv for fejl, ærgelser og et slutresultat der måske slet ikke rammer DIN kunde. Et suverænt flot design og rigtig markedsføring kan hælpe dig til at nå din mål.

TIMEPRIS
850,- + moms.

Et klippekort er en super god mulighed, hvis du f.eks. er nystartet og ved at der kommer en del opgaver det næste stykke tid. Det kan f.eks. være grafik til hjemmeside, Facebook og LinkedIn eller opsætning af nyhedsbreve, flyers, butiksskilte og annoncer. Billedbehandling, retouchering og rentegning er også opgaver der kan udføres. Klippekortet er en mulighed for dig, som er i en større virksomhed, hvor grafikeren måske er overbelastet i en periode, på ferie, barsel eller lignende.

Her slipper du for at tænke på alt det der følger med en fastansat; pensioner, sygedagpenge, efteruddannelse m.m. Klippekortet betales før påbegyndelse af arbejdet, til gengæld sparer du penge og har betalt for arbejde fremover, så det bliver nemmere at holde budgettet.

Herunder er et par eksempler på abonement priser til grafik design for din trykreklamer og digitalmarkedsføring, så ved du nogenlunde hvor niveauet ligger. Ring gerne, så kan vi tage en snak om hvad din opgave eller eksisterende hjemmeside og niveau ligger, samt vil det koste for dig til at have en abonement eller klippekort hos os.

Klippekort til Grafiske design

Invester i klippekort til grafiske opgaver. Et klippekort er en super god mulighed, hvis du f.eks. er nystartet og ved at der kommer en del opgaver det næste stykke tid. Det kan f.eks. være grafik til hjemmeside, Socialmedier så som Facebook, Instagram LinkedIn og Tiktok eller opsætning af nyhedsbreve automatisering, flyers, banner, folie, butiksskilte og annoncer. Billedbehandling, retouchering og rentegning er også opgaver der kan udføres. Klippekortet er en mulighed for dig, som er i en større virksomhed, hvor grafikeren måske er overbelastet i en periode, på ferie, barsel eller lignende.

Her slipper du for at tænke på alt det der følger med en fastansat; pensioner, sygedagpenge, efteruddannelse m.m. Klippekortet betales før påbegyndelse af arbejdet, til gengæld sparer du penge og har betalt for arbejde fremover, så det bliver nemmere at holde budgettet.

Basic
6.950 /Dkk + moms
10 timer
  • Spar 15%
  • Grafik til Hjemmeside
  • Grafik til Print og Tryk reklamer
  • Grafik til Digitalmarkedsføring
  • Gyldig 1 år
Premium

20.400 /Dkk + moms

30 timer
  • Spar 20%
  • Grafik til Hjemmeside
  • Grafik til Print og Tryk reklamer
  • Grafik til Digitalmarkedsføring
  • Gyldig 1 år

Du enten elsker Adesign web og grafisk, eller også får du dine penge tilbage på 30 dage

Adesign ved Ana har altid været engageret og er dedikeret til at yde dig første-klasses vejledning. Uanset dit spørgsmål, er jeg klar til at hjælpe dig alt hvad hjertet begærer. Jeg besvarer tekniske spørgsmål, guider dig igennem web og grafiske design pakke og serviceydelser, samt hjælper dig med at vælge hvilken pakke, der bedst opfylder dine behov. Du kan kontakte mig på e-mail, chat og sms på 52712336 eller ring på 82380561. Chatten åben hverdage 08.00-18.00, og telefon support 10.00-16.00

close

🤞 Gå ikke glip af vores startpakke. Benytte rabat kun i begrænset tid!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivs politik for mere infos.