Du har Ideerne, Jeg har planerne.

PRISVENLIGE MEDIELØSNINGER OG ALLE LØSNINGER FOR DINE REKLAMER, FORDI JEG SÆTTER KUNDER I CENTRUM.

Benyt Adesign opstartpakke som åbningstilbud til kære kunder for at kan få dig I gang med dine ny Ideer, produkter/branding og forretning, for at viser op online ved at have dit egen professionel, smuk, rent og moderne hjemmeside eller eksisterende side.

Hvor jeg kan også hjælpe dig med de grafiske design til din hjemmeside som du også kan bruges til dine tryksager og trykreklamer til at reklameres, samt annonceres til de digital markedsføring.

Hjemmeside

Smart funktion

Smuk, moderne, elegant, smart, funktionelt og brugervenligt hjemmeside og webshop til dig som ny el. erfarne selvstændige/iværksættere og butik, forretning og virksomhedsejere.

Fantastisk Grafik

Visualisering og kreativ

Vi lytte til kundernes ideer, forslår og gennemtænke løsninger og komme med passionen til kreative designs. Det vigtigste er, at vi holder det enkelt.

Bedste kvalitet

Genialt Indslag

Vi kender vores kernestyrker, holder fast i vores kanoner og finpudser vores færdigheder. Det vigtigste er, at vi holder fokus, samt vi altid gøre og har over årene opbygget en høj grad af modenhed, både web udvikling og grafik design procesmæssigt.

Det næste trin – Website/webshop og Digitalmarkeds bestilling

01.

At kende dig og oplysningsindsamling

Vi starter med at have et mode, hvor vi kan taler om projektets mål og krav for web design. Vi vil taler om din forretnings strategi og målgruppe samt de måder, du kan lide at kommunikere på. Jeg samle alt på engang de oplysninger, jeg har brug for for at fuldføre projektet med at fortsat designe problemfrit medf. dine ønsker.

02.

Gennemgang, revisioner og Innovation

Nu er det tid til at se prototype på web design projektet indenfor 12 timer! ved godkendelse, har vi et krav for betaling af depositum inden vi fortsættes m. at arbejde videre. Vi sender dig de første udkast på den aftalte dato, og samtidig giver dig mulighed for at give os en feedback for det. Så gør vi projektet klar til aflevering.

03.

Opdatering, redigering & opgradering

Du har op til 5T gratis web support kommer an på din købte bestilte pakke man har valgt for, er det til første omgang for at lade dig kende din hjemmeside og vænner sig for systemet hvor vi giver dig et kursus, ellers kommer an på hvis du ønske os der står for din administrativ arbejde på din digitalisering og markedsføring.

04.

Eller, benyt opgrade pakke eller abonnement

Dit webprojekt er afsluttet og fuldført. Efter at have sikret dig, at du er 101 % tilfreds med dine designs, underskriver vi dit projekt og kræver for manglende beløb er betalt ved godkendelse, så levere vi web projektetet. For at bedre nytte vores ekstra web service


Opstart pakke

WEBSITE (Bronzepakke)

5.800 kr.-

En professionel basis-hjemmeside, som er dit online visitkort. Bedst egnet til selvstændige, iværksættere, webportfolioer, blogs, der er på et budget, og som kan opgraderes senere.

En simpel, enkel, smuk og responsiv hjemmeside med 1-5 sider inklusiv 5 professionelt licenserede fotos og 1 video, medfølger et lynkursus i, hvordan du selv kan redigere og tilføje indhold på hjemmesiden.


WEBSITE (Sølvpakke)

9.899 kr.-

Hvorfor ikke vælge en professionel hjemmeside, der adskiller dig fra konkurrenterne, og som er bedst egnet til butikker, restauranter, forretninger og virksomhedsejere, som dette?

En professionel, funktionel, smuk, moderne og responsiv hjemmeside med 1-10 sider inklusiv 10 professionelt licenserede fotos og 2 videoer

inklusiv optagelse, redigering og opsætning. Medfølgende funktioner f.eks. multilingual side, Trustpilot, animation design og andre smarte funktioner for hjemmesiden.


WEBSHOP (Diamantpakke)

15.899 kr.-

Bedst egnet til professionelle, butikker, restauranter, forretninger og virksomhedsejere. Almindeligt for små virksomheder.

En professionel, funktionel, moderne, elegant, smuk, smart og responsiv hjemmeside/webshop med 6-15 sider og 1-30 produkter samt et login-system. Inklusive 15 licenserede professionelle fotos og 5 videoer, herunder optagelse, redigering og opsætning.

Med smarte funktioner, der giver ekstra bekvemmelighed for dine besøgende gæster på hjemmesiden og grundlæggende mulighed for at udføre handlinger i forhold til aktiviteter, der holder kontakten aktiv med kunderne på hjemmesiden, f.eks. multi-lingual, Trustpilot, animation, oprettelse til e-mail, nyhedsbrev og automatisering.


WEBSITE/WEBSHOP (Guldpakke)

29.899 kr.-

Bedst egnet til professionelle, butikker, restauranter, forretninger og virksomhedsejere. Almindeligt for mellemstore virksomheder, der adskiller dig fra konkurrenterne.

En professionel, funktionel, moderne, elegant, smuk og smart responsiv hjemmeside/webshop med 15-50 sider og 1-50 produkter samt et login-system. Inklusive 20 licenserede professionelle fotos og 10 videoer, inklusiv optagelse, redigering og opsætning.

Medfølgende funktioner såsom multilingual, Trustpilot, animation, oprettelse af e-mail til nyhedsbrev (såsom MailChimp). Inkluderer administrativ støtte til din digitalisering, såsom SEO, oprettelse af en Google virksomhed og automatisering af nyhedsbreve samt reklame og markedsføring på 1 valgte sociale medie platform, udvalgt ud fra din målgruppe.


WEBSITE/WEBSHOP (Platinumpakke)

38.899 kr.

Best for professional, butik, restaurant, forretning og virksomheds- ejer. Mellemstore og store virksomhed.

En professionel, funktionel, moderne, elegant, smuk og smart responsiv hjemmeside/webshop med +21 sider og 1-99 produkter inklusive 21 licenserede professionelle fotos og 10 videoer inklusive redigering og opsætning.

Inkluderer administrativ støtte til din digitalisering, såsom SEO, oprettelse af en Google virksomhed, automatisering af nyhedsbreve og grafisk design af din digitale reklamer og digital markedsføring på 2 valgte sociale mediekonti inklusive oprettelse, baseret på din målgruppe, kundetyper (personaer) og forretningsstrategi, metode og analyser såsom SWOT i forhold til erhvervsområdet.


WEBSITE/WEBSHOP (Paladiumpakke)

58.999 kr.

Bedst egnet til professionelle, butikker, restauranter, forretninger og virksomhedsejere. Særligt for mellemstore og større virksomheder, der adskiller dig fra konkurrenterne.

En professionel, funktionel, moderne, elegant, smuk og smart responsiv hjemmeside/webshop med +50 sider og +100 produkter, samt 50 licenserede professionelle fotos og 15 videoer inklusive optagelse, redigering og opsætning. med login-system, SEO, email, optimering af nyhedsbreve, oprettelse af en Google virksomhed.

Inkluderer administrativ støtte til din digitalisering, såsom SEO, oprettelse af en Google virksomhed, automatisering af nyhedsbreve og reklame og markedsføring på 2 valgte sociale medieplatforme, udvalgt ud fra din målgruppe.


Vi står for kvalitet, og det er vi stolte af. Vi starter med et solidt fundament, lav en opgradering af din eksisterende arbejdsgang!