Unikke og innovative løsninger til din digitalmarked, web- og grafikdesign

Med moderne design-skabeloner og effektiv web hosting kan din hjemmeside og webshop nå sit fulde potentiale og øge væksten for din virksomhed. Jeg kan anbefale og implementere disse værktøjer, så din digitale tilstedeværelse kan blive en succesfuld og integreret del af din markedsføringsstrategi.

Kreative web- og grafikdesignløsninger, der giver din virksomhed en fordel

Tendensanalyse og softwareudvikling, kodningsproceskoncepter og eventuelt et sæt moderne skabeloner. Jeg tilbyder professionel digitalmarkedsføring samt web udvikling og grafisk design til at forbedre dit websted og øge din online tilstedeværelse. Med din hjemmeside og webshop med moderne design-skabeloner, der fungerer godt på alle enheder. Vi kan bruge det forbedrede websted og designelementer som dit online visitkort og linke til din digitale markedsføring.

Jeg tilbyder også vedligeholdelse af din hjemmeside og webshop ved hjælp af WordPress, inklusiv responsive design-tjenester til web, tablet og mobilvenlighed. Derudover kan jeg hjælpe dig med din domæneregistrering og webhosting.

Når jeg har udviklet eller forbedret din nuværende hjemmeside og designet grafiske elementer, kan disse bruges som dit professionelle visitkort online og linkes til alt inden for din digitalisering og markedsføring, inklusive sociale medier-kontoer/sider og e-mail-automatisering i din forretnings nyhedsbrev.

Jeg kan rådgive dig om moderne skabeloner, der fungerer godt på alle enheder, og hjælpe med at registrere dit domænenavn og finde den rette webhosting-løsning, der fungerer godt på både computer, tablet og mobil. Jeg kan også hjælpe dig med at registrere dit domænenavn og finde et sted at placere din hjemmeside (webhosting).

Når vi har arbejdet sammen på at forbedre dit websted og designe grafiske elementer, kan vi bruge disse som dit online visitkort og linke til din digitale markedsføring, herunder sociale medier og e-mail nyhedsbreve.

Adesign tidslinje

Adesign, ved Ana med 9 års erfaring i udvikling, blev officielt etableret som et web- og grafisk firma som en mindre, personligt ejet virksomhed den 19. september 2019, og blev opgraderet til enkeltmandsvirksomhed, da jeg fik mit eget lokale kontor den 9. marts 2022.

Min viden og udvikling startede i skoletiden som web-integrator og gik videre til mediegrafik skolen, og i min daglige rutine, bliver jeg endnu bedre og dygtigere.

Uddannelser

Jeg hedder Ana, en unik webudvikler og kunstnerisk kreativ grafisk designer, der har specialer og en passion for print og tryksager til din reklame og annoncering på digitale medier og markedsføring.


Om Ana

Jeg startede på en web-skole i 2013-2015, og derefter arbejdede jeg som webdesigner-praktikant på et web- og reklamebureau. For at blive dygtig i grafisk design fortsatte jeg med at læse videre som mediegrafiker i august 2016 og blev færdig i marts 2018.

Mission, Vision og Mål

Målet for Adesign web, grafik- og digitalmarked er at levere højkvalitets websider, grafikdesign og digitale markedsføringstjenester til vores kunder, der hjælper jeg med at nå dine forretningsmæssige mål.

Missionen for bureauet er at levere innovative og skræddersyede løsninger til mine kunder, der er designet til at hjælpe med at fremme dine online tilstedeværelse og øge dine salg.

Visionen for bureauet er at blive anerkendt som en førende leverandør af web- og grafikdesign-tjenester i branchen, og at være kendt for Adesigns høje kvalitet og kundetilfredshed.

Vækst for din virksomhed i enhver interaktion

Ja, 80 % af online-shoppere og 63% af mobilkunder mener, at nye teknologier og innovationer forbedrer deres oplevelse (National Retail Federation) Med flere og flere mennesker, der køber digitalt, betyder det, at e-handelsmærker har chancen for at nå et massivt publikum. Og det tal er mere end tredoblet i 2022 forventes at fortsætte med at vokse, når vi bevæger os dybere ind i 2023’erne.


Vores engagement

Adesign arbejder professionelt med viden, passion og gerne ekstra for at opfylde dine krav og behov for det ønskede web/grafisk design.Vores Samarbejde

Adesign foretrækker et langvarigt forhold til mine kunder, også fordi jeg beundrer mig på den måde, jeg skaber større værdi i mine klienters forhold. Det er også sjovere at være med til at videreudvikle projekter og arbejde.


TOTALLELØSNINGER FOR DINE HJEMMESIDER OG REKLAMER

Adesign ved Ana har åbnet et lokalt kontor på Storegade 10C i Grenaa, hvor du kan komme og få en kop kaffe, mens vi kigger på din opgave, om det er din nuværende eller eksisterende side, webudvikling, grafisk design på dine printsager og trykreklamer, samt digitale markedsføringstjenester.

100%

Leveringsfrist til tiden

100%​

Opgave fuldført

100%​

Engageret og ansvarligehed

Ofte stillede spørgsmål

Vi besvarer mange af de spørgsmål, som vores kunder ofte stiller. Du kan finde information om Adesign, samarbejdsmuligheder, betaling, forsendelse og returret på vores hjemmeside. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os for yderligere hjælp.

Vi sender vores produkter til alle adresser i Danmark og andre lande, afhængigt af vores kunders behov. Vi arbejder med pålidelige forsendelsespartnere og sørger for at levere vores produkter hurtigt og sikkert til vores kunders ønskede adresse.

Ja, vores priser inkluderer alle relevante skatter og afgifter. Du vil ikke blive opkrævet yderligere gebyrer udover det, du allerede har betalt for vores tjenester.

Leveringstiden afhænger af din placering og vores forsendelsespartnere. Vi bestræber os på at levere vores produkter så hurtigt som muligt og informerer vores kunder om den forventede leveringstid, når de afgiver deres bestilling. I nogle tilfælde kan der forekomme forsinkelser på grund af eksterne faktorer, som vi desværre ikke har kontrol over, men vi vil altid gøre vores bedste for at sikre, at vores kunder modtager deres produkter så hurtigt som muligt.

Når du har afgivet din ordre, vil du modtage en ordrebekræftelse via e-mail med oplysninger om din ordre og den forventede leveringsdato, hvis det er bestilte på hjemmesiden.

Når du har afgivet din ordre på vores hjemmeside, vil du modtage en ordrebekræftelse via e-mail med oplysninger om din ordre og den forventede leveringsdato. Hvis du bestiller fysisk på vores kontor, vil du modtage en kvittering eller faktura for dine varer. Når vi har sendt din ordre, vil du modtage en anden e-mail med sporingsoplysninger og instruktioner om, hvordan du kan følge din pakke. Hvis du har yderligere spørgsmål om din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice for hjælp.

Ja, vi accepterer gavekort som betaling. Hvis du har et gavekort, kan du indtaste koden under betaling for at bruge den som betaling. Bemærk venligst, at gavekort normalt har en udløbsdato og kan kun bruges til at købe produkter eller tjenester fra vores virksomhed. Hvis du har yderligere spørgsmål om brugen af gavekort, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice for hjælp.