Kreativitet.

Vi lytte til kundernes ideer, forslår og gennemtænke løsninger og komme med passionen til kreative designs. Det vigtigste er, at vi holder det enkelt.

Vi elsker at skabe kunst og designe grafik.

Vores passion er at lytte til kundernes ideer, gennemtænke løsninger og komme med kreative designs. Det vigtigste er, at vi holder det enkelt.

Lyt

Du taler, Vi lytter.. med hjerte 🙂

Tænke

Vi tænke, blev inspireret – designboard, og udvider, handlinger og udviklinger.

Design

Fokus på kvalitet og blev dygtigere for mange års erfaring til forkskellige projekter.

Forædle

Vi tilrettelægger, designer, og samarbejde ubetinget og udfordre præmisserne, der giver mening.

Vi fokuserer på vores færdigheder.

Vi kender vores kernestyrker, holder fast i vores kanoner og finpudser vores færdigheder. Det vigtigste er, at vi holder fokus, samt Vi altid gøre og har over årene opbygget en høj grad af modenhed, både web udvikling og grafik design procesmæssigt.

MULTIMEDIA GRAFIK DESIGN

Fra håndlavet og trykreklamer til digitalmarkedsføring, designe vi ALT om grafik og moderne design fra bunden af vores passion og kreativitet på det fineste og perfekte.

DIGITALISERING OG MARKEDSFØRING

Grafik design til din digitalmarkedsføring og digitalt for socialmedia kontoer f.eks.: Facebook, LinkedIN, YouTube, Instagram, Tiktok, osv.

TRYKREKLAMER

ALT inden for tryk og reklameløsninger. En bred vifte af løsninger inden for tryksager og reklamer for især erhvervsfolk og nye selvstændige.


Grafik design
Grafik design

Trykreklamer på papir og til tekstil, folie og møntering.

Vi designe grafik fra Logo, branding, visitkort, og de stort samlinger af moderne design til menu, flyers, bannere, plakater, folie, skilte/lysskilte. Invitations|gaver kort og andre indbydelse’s/ takkerkort til forskellige begivenheder, klistremærkere til din produktbestillinger og biler, tilbyder vi også mønterings arbejde til dine trykreklamer og/eller kan du også bruges til din digitalmarkedsføring.


Ring for tilbud

Vi har et godt samarbejde med flere trykfirma og indenfor print og trykréklamer, kommer an på behov og materialer.

Beregn for print og trykreklamer pris, ALT INKLUSIV Grafiske design.


Ring til +45 82 38 05 61
Storegade 10 8500
Grenaa – Danmark