Kreativitet.

Jeg lytter til mine kunders ideer, foreslår og overvejer løsninger og bringer min passion ind i kreative designs. Det vigtigste for mig er at holde det enkelt og fokusere på at skabe løsninger, der imødekommer kundens ønsker og krav.

Adesign ved Ana elsker at skabe kreativitet og designe grafik.

Passionen er også at lytte til kundernes ideer, gennemtænke løsninger og komme med kreative designs. Det vigtigste er, at man holder det enkelt.

Lyt

Du taler, Jeg lytter.. med hjerte 🙂

Tænke

Jeg tager udgangspunkt i brainstorming, bliver inspireret og skaber et designboard. Derefter arbejder jeg videre med at udvikle og handle på mine ideer.

Design

Adesign fokuserer på kvalitet og har gennem Jeg tilrettelægger, designer og samarbejder ubetinget, og udfordrer de præmisser der giver mening for at opnå det bedste resultat.mange års erfaring med diverse opgaver inden for webudvikling, grafisk design og digital markedsføring blevet dygtigere.

Forædle

Jeg tilrettelægger, designer og samarbejder ubetinget, og udfordrer de præmisser der giver mening for at opnå det bedste resultat.

Hos Adesign fokuserer også på færdigheder.

Jeg er bevidst om mine styrker, fastholder mine standarder og forbedrer løbende mine færdigheder. Det vigtigste er, at jeg holder fokus. Gennem årene har jeg opbygget en høj grad af professionalisme, både i forhold til webudvikling og grafisk design processer.

MULTIMEDIA GRAFIK DESIGN

Fra håndlavet og trykreklamer til digital markedsføring, designer jeg ALT inden for grafik og moderne design med min passion og kreativitet, for at opnå det fineste og mest perfekte resultat.

DIGITALISERING OG MARKEDSFØRING

Jeg designer også grafiske elementer til din digital markedsføring, herunder til din virksomheds sociale mediekonti såsom Facebook, LinkedIn, YouTube, Instagram, TikTok osv.

TRYKREKLAMER

Vi tilbyder en bred vifte af tryk- og reklame-løsninger, specielt til erhvervsfolk og nystartede selvstændige, inden for områder som tryksager og reklamer.


Grafik design
Web og Grafisk design

FÅ TID TIL DET, DU ER BEDST TIL

Er det svært at finde tid til at opdatere din hjemmeside? Bruger du for meget tid på at få flyers eller nyhedsbreve til at se professionelle og fejlfri ud? Så har du heldet med dig. Vi har brugt mange år på netop dette og har derfor stor erfaring og rutine i det.

Samtidig bruger jeg både tid og penge på at holde mig fagligt opdateret. Måske er det på tide at overveje at ansætte en fast grafiker? Udover at slippe for at tænke på pension, efteruddannelse, investering i maskiner og nye programmer – og ikke mindst al den tid, der går med at være på ukendt grund, får du en ekstra medarbejder, der gør sit yderste for dig!

Det betaler sig at få opgaven lavet professionelt første gang og samtidig slipper du for en masse besvær.

Beregn for print og trykreklamer pris, ALT INKLUSIV Grafiske design.


Color Swatch CMYK Design Spectrum Concept

Ring for tilbud

Adesign har et BREDT netværk af kontakter og et godt samarbejdespartnere, der specialiserer sig i print, tryk, kvalitetsproduktion og web/IT-rådgivning, alt efter dine behov og krav til trykreklamer. Er du i tvivl, så ring for yderligere oplysninger. Hvis det ikke er noget, jeg umiddelbart kan svare på, ved jeg, hvem jeg skal spørge for at få svar. ALLE LØSNINGER TIL DINE WEBSTED OG TRYKREKLAMER.