Din digitalmarkeds partner inden for web, multi medier og grafiske design

AdeSign leverer Danmarks bedste og billigste medieløsninger til selvstændige, iværksættere, butikker, forretninger og virksomhedsejere, for at booste deres digitale grafik og opsætning.
Digitalisering & Markedsføring

Får din butik og forretning til at øge for vækst.

Jeg kan hjælpe dig bedre! Gennem digitalisering og markedsføring (også det). Det er den nye trendy og hurtige nemme måde at holde kontakt med kunderne ved at holde dem opdateret om din forretning, nyheder og annoncer, såsom nyhedsbreve og socialemediekontoer.


SEO

Søgemaskineoptimering, også kaldet SEO, er processen med at forbedre synligheden af ​​dit websted i søgeresultaterne fra Google, Bing og andre søgemaskiner. Dette gøres ved at øge relevansen og kvaliteten af ​​din side, så den bliver mere synlig for folk, der søger efter produkter eller tjenester relateret til din virksomhed.

Jo bedre synlighed dit websted har, jo større er sandsynligheden for, at du tiltrækker opmærksomhed fra potentielle og eksisterende kunder.

Søgemåskineoptimering

DIGITALMARKED

Jeg designer grafiske designs og opsætter dem for din nyhedsbrevs e-mail automatisering af dine reklamer, annoncer, kampagner, branding, produkter og om din butik, forretning og virksomhed.

DIGITALISERING

Jeg tilbyder også grafisk design/opsætning og administrativ hjælp til de digitale reklamer, såfremt du sørger for at sende mig tekstindholdet. Resten vil jeg klare for automatiseringen af dit nyhedsbrev og socialmedieannoncerne, hvor der vil blive garanteret en konsistent indsats med grafiske elementer og kontinuerlig upload af annoncerne på dine socialmedieplatforme.

Optagelse, redigering og opsætning til Markedsføring

Hvis man har særlige krav for egne fotos/videoer, kan jeg også være med i processen fra optagelse af billeder og videoer med en professionel fotograf/videograf. Derefter vil jeg redigere, opsætte og designe dem for dine produkter, branding, butikker, forretningsfotos og videoer, for at give dig en total løsning for dit grafiske design til din hjemmeside, digitalisering og markedsføring.

SOCIALMEDIER PRISER

Basic

1500.00

Pr. måned
  • Foto/Video optagelse (1 – 3 T)
  • Grafiske design/opsætning
  • 1 x foto upload til 1 – 2 sociale medier konto pr. dag
  • 1 x video upload pr. uge
  • Andre enheder/Transport omk.
Premium

2500.00

Pr. måned
  • Foto/Video optagelse (3 – 5 T)
  • Grafiske design/opsætning
  • 1 – 2 x foto upload til maks. 5 sociale medier konto pr. dag
  • 1 x video upload pr. uge
  • Andre enheder/Transport omk.

Alle løsninger til dine digital-reklamer

DIGITAL MEDIER

Jeg tilbyder også designløsninger til alle dine digitale reklamebehov – billeder/videoer, fotografering, indhold/tekst, opsætninger, redigering og grafisk design (som du også kan bruge til din trykreklame) til både digital markedsføring på populære sociale medier som Facebook, LinkedIn, YouTube, Instagram, TikTok osv. for både store og små projekter og blogs.

Consistency is the key to success.

Digitalisering

Jeg foretrækker et langvarigt forhold til vores kære kunder, fordi vi anser det for at skabe større værdi for vores klienters forhold, og fordi det er sjovere at være med til at videreudvikle projekterne og arbejdet sammen. Er du i tvivl, så ring for yderligere oplysninger. Hvis det ikke er noget, jeg umiddelbart kan svare på, ved jeg, hvem jeg skal spørge for at få svar.


Butikker / Restauranter som har jeg allerede hjulpet for deres digitalmarkedsføring som google erhvervs, socialemedier og m.m.

Besøg restaurantens Facebook og Instagram for at se eksempler af Adesign grafisk design/ foto & video opsætning og tekst indhold.
Dao khuong
Ejer/chef kok – Gourmand restaurant
Besøge restaurantens Facebook og Instagram for at se eksempler af Adesign grafisk design/ foto & video opsætning og tekst indhold.
Zakaria
Ejer/chef kok – Nimo grill & pizza
Besøge bposh tøjbutiks socialemedier så som facebook og instagram for at se eksempler af Adesign grafisk design og foto/video opsætning.
magny
Indehaver/Kosmetolog (PMU artist)