Er du klar? at leve FRIT af udgifter og forbinding gebyrer der fratrukkes procent af din salg hver måneder af andre webfirma, ved at have din egen hjemmeside eller webshop?

Når du bestiller hjemmeside eller webshop hos os, skal du kun betale på engang, for den krav, system og ønskede design du vil have for din hjemmeside. Du selv vil bestemme om du vil betale for hele beløb, eller dele faktura til betaling, fordi vi har et krav at betale halve for depositum for din ordre, og resten er når website/webshop leveret. Bagefter, skal du kun betale for din web domain og hotel for at den skal fortsat køres online hvert år der koster ca. 350 kr.- + moms om året.

Web | Grafik design

Hos os, får du minimum 5 timers helt op til 12 timers web support, jo større mængden på din hjemmeside/netbutik, desto flere timer får man, som kan hjælpe dig til at starte med gennem hele vejen. ligesom en orienterings visning, som du selv kan fortsæt med at redigere og opdatere osv., med mindre du vil have os til at står for din hjemmesidens udviklingen, administrationen og markedsføring, ellers står vi altid til rådighed for at hjælpe dig, så meget vi kunne.

Vi er web og grafik designer, IKKE indholdsskriver

Det er ejerens pligter at give os tekstindhold om oplysninger der skal sættes ind på website/webshop, medmindre du ønsker, at vi selv skulle det. Vi hjælpe så meget vi kan til at arbejde for at have hjemmesidens bedst design, system og skriftindhold som muligt, så vi også kunne overholde aftaltens leveringsfrist.

Responsive Layout

Vi bygge, designe og udvikler hjemmeside med et godt principper og brugervenligt design til virksomhed, fysiskbutikker, restaurantens -og forretnings website, webportfolio, web-apps, e-shop, blogs og meget mere.

Social media

Det er dit del at give os dine tekster og indhold om dig og din firma at sætte ind på din hjemmeside eller webshop. Vi tager ikke også ansvar for dit indhold/kontekst, hvad man skal skrive på dit websted /& webshop, medmindre du ønsker, at vi skal gøre det.

“Smukt design gjort enkelt med kraften fra Page Builders forudbyggede layouts.”

Everest, et eksempel på sidebyggerlayout

Hvad er forskellen mellem en butik og en hjemmeside?

Der er faktisk 3 ting: Et websted, en butik og en butiksvisning. Den vigtigste del ved hjemmesider er, at hver hjemmeside har sin unikke kunde- og ordrebase. Butikker kan bruges til at definee for eksempel forskellige (udseende) butikker med samme information.

Hvad kalder man en hjemmesidebutik?

En netbutik kan også kaldes en e-webbutik, e-butik, e-butik, internetbutik, webshop, webbutik, netbutik, netbutik og virtuel butik. Mobilhandel (eller m-handel) beskriver køb fra en onlineforhandlers mobilenhedsoptimerede websted eller softwareapplikation (“app”).


Vi har forskellige pakke som man kan vælge i, til at opstarter med og kan opgradere ved opbygge opad. Ellers vælge selv nedenunder for noget bestemt behov på forskellige web service og grafik design ydelser til din tryk reklamer og digital markedsføring annoncer opsætninger.

Hjemmeside / webshop bestilling


Grafik design bestillingclose

🤞 Gå ikke glip af vores startpakke. Benytte rabat kun i begrænset tid!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivs politik for mere infos.