Grafisk design og opsætning

Få dit drømmelogo med Adesign!

Vi skaber det perfekte visuelle udtryk, der repræsenterer din virksomhed og dets værdier. Vores erfarne designere arbejder tæt sammen med dig for at forstå dine ønsker og krav, og sammen skaber vi et unikt og professionelt logo, der vil skille sig ud i en travl branche. Lad Adesign være din totalleverandør af logo design – kontakt os i dag for en uforpligtende samtale.

AD-e-sign betydning AD (reklamer) – e (commerce – online netbutik) – sign (skilte) grafiske overalt hvor man ser.

Logo design eksempel


Pizza restaurant

Ifølge farvepsykologi kan orange/rødt symbolisere passion, energi, glæde og varme, men også sult og appetit. Rød farve har vist sig at øge hjerterytmen og forårsage en følelse af spænding og forventning ligesom en “Bambino”, betyder en dreng.

Alt i alt er BAMBINO Pizza & Grill restaurant logo designet et visuelt iøjnefaldende design, der bruger farvernes psykologiske virkning på kunderne til at øge deres interesse for restaurantens mad og styrke dens brandidentitet.

JC smykker

Logo designet hos Adesign ved Ana er en simpelt og klassiske design, der passer perfekt til smykkers brandidentitet. Logoet er designet med en sort eller hvid baggrund og Guld skrifttyper, der giver en ren og elegant.

Logoguide eksempel

En logoguide er en manual, der indeholder retningslinjer og anbefalinger for, hvordan et firma eller en organisation skal bruge sit logo i forskellige situationer. Logoguiden beskriver typisk elementer såsom farver, typografi, proportioner og layout, og giver konkrete eksempler på, hvordan logoet bør anvendes i forskellige medier og størrelser.

Formålet med en logoguide er at sikre, at firmaets logo bliver anvendt korrekt og konsistent på tværs af alle kommunikationskanaler, uanset om det er trykte materialer, digitale platforme eller fysiske genstande. En logoguide kan også hjælpe med at opretholde og styrke firmaets brandidentitet og -genkendelse, da det sikrer, at logoet altid præsenteres på en professionel og ensartet måde.


Logo designmanuel eksempel

En logo designmanual er en guide, der giver retningslinjer for, hvordan et firma eller en organisation skal udvikle og designe sit logo. Manualen kan indeholde forskellige elementer såsom farver, typografi, proportioner, layout og andre designelementer, der skal tages i betragtning, når man udvikler et logo.

Formålet med en logo designmanual er at sikre, at firmaets logo er designet på en professionel og ensartet måde, og at det passer til firmaets brandidentitet og -genkendelse. Manualen kan også hjælpe med at opretholde kvaliteten af logoet over tid, da den indeholder specifikke retningslinjer, som kan anvendes af alle, der arbejder med logoet.

Indholdet i en logo og visuel identitet skal være med at understøtte og styrke en virksomheds brand og synlighed. Det skal være unikt, mærkbart og enkelt, så det let kan genkendes og associeres med virksomheden. Farver, typografi og grafiske elementer spiller en vigtig rolle i skabelsen af en stærk visuel identitet.

For at sikre en konsekvent og stærk brandoplevelse bør logo og visuel identitet også anvendes på alle virksomhedens markedsføringsmaterialer, herunder brochurer, hjemmeside, visitkort og annoncer.

En stærk logo og visuel identitet kan hjælpe med at fremhæve virksomhedens værdier, budskab og image, og bidrage til at gøre virksomheden mere genkendelig og mindeværdig for kunderne. Lad os hjælpe dig med at opbygge en stærk og effektiv visuel identitet for din virksomhed.

Logo og visuel identitet spiller en afgørende rolle i branding og synliggørelse af en virksomhed. Det er det første, kunderne ser og husker, når de tænker på din virksomhed. En stærk og veludført logo og visuel identitet kan hjælpe med at skabe en unik image og fremhæve virksomhedens værdier og budskab. Det er en investering i din virksomheds fremtid, så lad os hjælpe dig med at sikre, at dit brand bliver husket og respekteret.

 1. Introduktion til betydningen af logo og visuel identitet i branding og synliggørelse.
 2. Definition af logo og visuel identitet, samt deres rolle i at skabe en unik image for virksomheden.
 3. Diskussion af hvordan en stærk og veludført logo og visuel identitet kan fremhæve virksomhedens budskab og værdier.
 4. Forklaring af hvordan logo og visuel identitet kan bidrage til at skabe en stærk forbindelse med kunderne og øge deres loyalitet over for virksomheden.
 5. Vurdering af hvordan en investering i logo og vis

Ide

Primært logo

Logoer til brug i S/H

Respekt afstand

Grafisk element

Animeret logo

Farvepalette

Fotostil

Hjemmeside

Brevlinje

Facade

Mailsignatur

Logo på et booklet

Logo designmanualer kan være særligt nyttige for mindre virksomheder eller iværksættere, der har brug for hjælp til at udvikle deres logo eller forstå, hvordan man designer et logo, der passer til deres brandidentitet. Manualen kan også hjælpe med at sikre, at logoet er konsistent og præsenteres på en professionel måde på tværs af alle kommunikationskanaler, uanset om det er trykte materialer, digitale platforme eller fysiske genstande.

I alt kan en logo designmanual være en værdifuld ressource for et firma eller en organisation, da det sikrer, at logoet er designet på en professionel og ensartet måde, og at det passer til firmaets brandidentitet og -genkendelse.

Logo design priser

Basis

3.500

Logo design
 • Logo
 • Logo guide
 • Grafisk element
 • Typografi
 • Farver
 • Animeret logo
 • Foto
 • Mockups (Hjemmeside, Brevlinje, Facade og Mailsignatur)
Premium

5.000

logo og designmanuel
 • Ide og primært logo
 • Grafisk element
 • Animeret logo
 • Typografi
 • Farver
 • Foto
 • Mockups (Hjemmeside, Brevlinje, Facade og Mailsignatur)

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *