Skal din virksomhed have et nyt og frisk pust? Jeg er Ana, en kreativ og dygtig webudvikler og grafisk designer med base i hjertet af Grenaa. Med en unik stil og kunstnerisk tilgang til grafisk design og print, kan jeg hjælpe med alt fra udvikling af hjemmesider til opbygning af butikker og digitale markedsføringskampagner.

Med min ekspertise og passion for digitale medier og markedsføring, kan jeg skræddersy en løsning, der passer perfekt til dine behov og krav. Kontakt mig i dag for at tage din virksomhed til næste niveau!

Hvis du ønsker en kreativ og passioneret web udvikler og grafisk designer? som altid søger efter nye udfordringer? Så er jeg lige den rette for dig! Udover min videregående uddannelse, har jeg også taget grundforløb/kurser i erhverv med kontorspecialer og detailhandel for at lære mere om forretningsmæssige aspekter og digital markedsføring.

Jeg er dedikeret til at være med i hele processen, fra etablering af e-mail og webdomæne til udvikling af din hjemmeside og grafiske opgaver. Med min kreativitet og ekspertise vil jeg sikre, at din virksomhed skiller sig ud og når sine mål. Og du kan være tryg ved, at jeg ikke vil sende arbejdet videre – jeg vil selv være med til at designe og udvikle din vision. Kontakt mig i dag for at komme i gang!

Adesign er mit selvstændige web- og grafikdesign reklamebureau, hvor jeg tilbyder en bred vifte af medieløsninger og leverer alt, hvad du har brug for til din virksomhed. Jeg er med i udviklingen fra start til slut og tilbyder skræddersyede løsninger inden for webudvikling, grafisk design til trykreklamer og digital markedsføring.

Med min samlede uddannelse og 9 års erfaring kan jeg også hjælpe dig med at skræddersy dit projekt og levere tekniske evner, digitaliserings- og markedsføringskompetencer, viden og værktøjer, der kan hjælpe dig med at skabe en levetid for din virksomhed og i fremtiden. Lad os sammen gøre det til en succes.

“Udover webudvikling og grafisk design til print og trykreklamer, samt digitalisering og markedsføring, så kan jeg godt lide at tage en tur i skoven eller ved stranden, og nyder at se den smukke natur og lyde af stilheden, som inspirerer mig i alt det, jeg laver og lever med passion for både privat og professionelt, alt efter hvad hjertet begærer.”

Jeg er ikke kun dedikeret til mit arbejde, men jeg værdsætter også tid med min familie og venner. Jeg træner flere gange om ugen og tager på fisketure med min familie. Med en passion for udendørsaktiviteter som volleyball og fodbold med mine drenge, samt min ugentlige “Me-Time” i saunaen, har jeg en afbalanceret livsstil, der giver mig energi til at yde mit bedste på arbejdet.

Som selvstændig med mit eget web- og grafik-kontor i hjertet af Grenaa, bruger jeg min succes til at give tilbage til samfundet ved at være aktivt medlem af en velgørende organisation. Jeg tror på, at det er vigtigt at give tilbage til samfundet, der har givet mig så meget. Som en ansvarlig borger og virksomhedsejer ønsker jeg at være en del af en positiv forandring og bidrage til at skabe en bedre fremtid for alle. Så når du vælger mig som din partner i web- og grafikdesign, støtter du også en god sag og et positivt bidrag til samfundet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *