Hej, Jeg hedder Ana, og jeg er din dygtig web udvikler og stilfuld, unik, kunstnerisk kreativ grafik designer, der har også specialer og passionen til print og tryk sager for din reklamer og annoncer på de digitale media og markedsføring.

Fra udvikling af hjemmeside, til grafik design, logo, billede/video og indhold til etablering af din butik/netbutik og forretning samt til digital marked, og gennem digitalisering og markedsføring, kommer an på behov og krav.

Jeg er den person der elsker at kaster migselv til ny udfordringer, og gerne vil vide mere om erhvervsområde, så tog jeg videregående uddannelse til Erhvervs med kontor specialer i 2019 – 2021 hvor har jeg også lærte mig masse af, bland andet om forretningsmæssige, afsætning, markedskommunikation der fokus på forskellige forretnings strategi, metoder og kundetyper mht. målgruppe og information teknologi især digitalisering til markedsføring.

Samtidig, blive jeg ved med at udvikler til web og grafik design ved siden af, og fortsat arbejde på mit eget web og grafik design firma – Adesign der har jeg officielt etableret siden September – 2019. Hvor udvikling og erfaring på mit hverdags rutine, bliver Jeg endnu bedre og dygtigere.

Jeg sende ikke videre de opgaver/arbejder jeg får eller fik bestilt. Jeg vil helst selv udvikler og være med til at designe og udvikler på din hjemmeside og grafiske opgaver, fra e-mail, web domain oprettelse til etablering og udviklingen.

Fordi, det er også sjovere at Jeg er selv med udviklingen og elsker at kaster migselv til ny udfordring og finder løsninger til at gøre kreativiteten produktiv gennem hele processen.

Quisque id lectus vitae tortor ultrices lobortis. Aenean purus nibh, rhoncus sed arcu at, sagittis ullamcorper purus. Sed eu velit elementum, accumsan nunc nec, bibendum tellus. Ut mollis malesuada est, at gravida odio feugiat non. Morbi eget tincidunt erat. Sed neque enim, hendrerit eu neque id, bibendum ornare felis. Ut placerat enim odio, sit amet sollicitudin tortor feugiat ut. Aenean sit amet mi lacus.

Sed mollis elit vel ante maximus placerat. Donec venenatis mollis condimentum. Nulla iaculis tellus ac tortor varius lacinia. Sed ac dui at tellus rhoncus tincidunt sed quis lacus. Nullam commodo sem ut turpis rutrum accumsan. Morbi iaculis aliquet imperdiet. Pellentesque dictum sagittis est, id dapibus leo gravida eget. Curabitur scelerisque arcu sed venenatis fringilla. Nullam cursus lobortis metus, feugiat ultrices tellus mollis vitae.

Quisque id lectus vitae tortor ultrices lobortis. Aenean purus nibh, rhoncus sed arcu at, sagittis ullamcorper purus. Sed eu velit elementum, accumsan nunc nec, bibendum tellus. Ut mollis malesuada est, at gravida odio feugiat non. Morbi eget tincidunt erat. Sed neque enim, hendrerit eu neque id, bibendum ornare felis. Ut placerat enim odio, sit amet sollicitudin tortor feugiat ut. Aenean sit amet mi lacus.

Sed mollis elit vel ante maximus placerat. Donec venenatis mollis condimentum. Nulla iaculis tellus ac tortor varius lacinia. Sed ac dui at tellus rhoncus tincidunt sed quis lacus. Nullam commodo sem ut turpis rutrum accumsan. Morbi iaculis aliquet imperdiet. Pellentesque dictum sagittis est, id dapibus leo gravida eget. Curabitur scelerisque arcu sed venenatis fringilla. Nullam cursus lobortis metus, feugiat ultrices tellus mollis vitae.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.