Hej, jeg hedder Ana, og jeg er en dygtig webudvikler og stilfuld, unik og kunstnerisk kreativ grafisk designer, baseret i hjertet af Grenaa. Jeg har også specialer og erfaring med print og tryk til reklamer og annoncer, samt en passion for digitale medier og markedsføring.

Lige fra udviklingen af en hjemmeside, til grafisk design, logoer, billeder/videoer og indhold, samt opbygning af din butik eller netbutik, og frem til digital markedsføring og digitalisering, kan jeg tilpasse mig dit behov og krav.

Jeg er en person, der elsker at kaste mig selv i nye udfordringer og gerne vil vide mere udover min videregående uddannelse som webudvikler og grafisk designer, inklusiv tryk til reklamer og digital markedsføring, da der hele tiden er nye udviklinger i denne brede palet af medie- og erhvervsbranchen. Derfor tog jeg en videregående uddannelse i erhverv med kontorspecialer (grundforløb) i August 2019 – Juni 2021 og detail handel (grundforløb) i Juni – Oktober 2021, hvor jeg også lærte en masse, blandt andet om forretningsmæssige aspekter, salg, markedskommunikation med fokus på forskellige forretningsstrategier, metoder og kundetyper i forhold til målgrupper og informationsteknologi, især digitalisering til markedsføring.

Jeg sender IKKE videre de opgaver/arbejder jeg får eller fik bestilt. Jeg vil helst selv udvikle og være med til at designe og udvikle din hjemmeside og grafiske opgaver, fra e-mail, webdomæneoprettelse til etablering og udviklingen.

Fordi det er også sjovere for mig at være selv med i udviklingen, og jeg elsker at kaste mig selv i nye udfordringer, så jeg selv kan være en leverandør til websteder og netbutikudvikling, samt finde løsninger for at gøre kreativiteten produktiv gennem hele processen.

Samtidig fortsætter jeg med at udvikle mig inden for web- og grafisk design ved siden af, og arbejder på mit eget web- og grafikdesign reklamebureau, Adesign, som er selvstændigt etableret siden september 2019. Gennem udvikling og erfaring i min daglige rutine, bliver jeg endnu bedre og dygtigere.

Jeg er med i udviklingen gennem hele processen, fra hjemmeside til grafisk design til logo, billeder, videoindhold, etablering og samarbejde med din forretning, samt administration af digitalisering og markedsføring på det digitale marked, alt efter dit behov. Sammen kan vi gøre det til en succes.

Jeg tilbyder ikke kun produkter, men også grafisk design og opsætning til dine fysiske trykte reklamer/materialer, med min samlede uddannelse og 9 års erfaring og viden inden for webudvikling, grafisk design og opsætning til trykte reklamer/annoncer og digital markedsføring, kan jeg også hjælpe dig med at skræddersy dit projekt.

Jeg kan tilbyde tekniske evner, digitaliserings- og markedsføringskompetencer, viden og værktøjer, der kan hjælpe dig med at skabe en levetid for din virksomhed og i fremtiden.”

“Udover webudvikling og grafisk design til print og trykreklamer, samt digitalisering og markedsføring, så kan jeg godt lide at tage en tur i skoven eller ved stranden, og nyder at se den smukke natur og lyde af stilheden, som inspirerer mig i alt det, jeg laver og lever med passion for både privat og professionelt, alt efter hvad hjertet begærer.”

Samtidig giver jeg tid til min familie, der er det vigtigste i mit liv, især til mine 2 sønner på 15 og 12 år, til mine forældre og søskende, der bor rundt om i verden, nogle bor på Filipinerne og Canada, og til mine tætte venner, der bor i Grenaa og andre byer rundt i Danmark.

Og sidst, men ikke mindst, tid til mig selv, hvor jeg træner fitness flere gange om ugen og holder også min “Me-Time” i saunaen en gang om ugen. Jeg kan godt lide at tage på fisketur med familien, og dyrke sports som volleyball eller fodbold med mine drenge, samt udendørs aktiviteter, sådan er mine fritidsrutiner.

Som selvstændig, med mit eget web- og grafik-kontor i hjertet af Grenaa, er jeg også aktiv i det danske samfund og er medlem af en velgørende organisation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *