Ny udviklet smuk, simpelt, moderne hjemmeside der virker til alle enheder, til dig som er selvstændig, iværksætter, og restaurant, salon, butik og forretnings -ejere.

I samarbejde med Rasmus Jensen, har jeg udviklede hans ny hjemmeside på et WordPress indholdsstyring (CMS- system). Som han kan bygges op til flere smarte funktion senere hvis man ønske det. Det kommer an på behovet og målgruppen.

Adesign ved Ana udvikler også skræddersyede WordPress -hjemmesider og netbutikker til din virksomhed. Du får selvfølgelig også et lynkursus i, hvordan du selv redigerer og tilføjer indhold eller varer på hjemmesiden, hvis man selv vil ønske til at fortsat udvikler for ens hjemmeside eller netbutik til fritiden.

Tryksagen er ikke død! Der ligger en stor værdi i at modtage et fysisk materiale, så som tryksager. Tryksager viser, at du har gjort dig umage – at du gør en indsats for dine kunder.

Jeg designe og opsættes grafisk til Logo, branding, visitkort, og de stort samlinger af moderne design til menu, flyers, bannere, plakater, folie, skilte/lysskilte. Invitations|gaver kort og andre indbydelses kort på forskellige begivenheder, klistremærkere til din produktbestillinger og biler, tilbyder Adesign også mønterings arbejde til dine trykreklamer og/eller grafiske design/opsætninger til digitalmarkedsføring.

Se andre grafisk design til Trykreklamer

Grafisk design og opsætning med tryk på en Magic folie materialer på vinduer, hvor det ikke dækker udsigten udenfor, hvis du sidder indefra.

Grafisk design til skilte for din forretnings tryk reklamer der fås på forskellige materialer.

ADeSign leverer vi de bedste og billigste medieløsninger til selvstændig, iværksættere, butik, forretning og virksomheds -ejere.
Skal booste op for dit digitale grafik og opsætning.

Adesign kan hjælpe dig bedre! Gennem digitalisering og markedsføring (også det). Det er den ny trendy og hurtig nem måde at holde kontak med kunderne ved at holde dem opdateret om din forretning, nyheder og annoncer såsom nyhedsbrev og socialemedier konto sider.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *