Kreativitet.

Vi lytter til mine kunders ideer, foreslår og overvejer løsninger og bringer min passion ind i kreative designs. Det vigtigste for os er at holde det enkelt og fokusere på at skabe løsninger, der imødekommer kundens ønsker og krav.

Adesign ved Ana elsker at skabe kreativitet og designe grafik.

Passionen er også at lytte til kundernes ideer, gennemtænke løsninger og komme med kreative designs. Det vigtigste er, at man holder det enkelt.


Grafisk design
Web og Grafisk design

FÅ TID TIL DET, DU ER BEDST TIL

Er det svært at finde tid til at opdatere din hjemmeside? Bruger du for meget tid på at få flyers eller nyhedsbreve til at se professionelle og fejlfri ud? Så har du heldet med dig. Vi har brugt mange år på netop dette og har derfor stor erfaring og rutine i det.

Samtidig bruger vi både tid og penge på at holde os fagligt opdateret. Måske er det på tide at overveje at ansætte en fast grafiker? Udover at slippe for at tænke på pension, efteruddannelse, investering i maskiner og nye programmer – og ikke mindst al den tid, der går med at være på ukendt grund, får du en ekstra medarbejder, der gør sit yderste for dig!

Det betaler sig at få opgaven lavet professionelt første gang og samtidig slipper du for en masse besvær.


Hos Adesign fokuserer også på færdigheder.

Vi er bevidst om mine styrker, fastholder mine standarder og forbedrer løbende mine færdigheder. Det vigtigste er, at vi holder fokus. Gennem årene har vi opbygget en høj grad af professionalisme, både i forhold til webudvikling og grafisk design processer.

Trykreklamer & Printsager

Vi tilbyder en bred vifte af tryk- og reklame-løsninger, specielt til erhvervsfolk og nystartede selvstændige, inden for områder som tryksager og reklamer.

Multimedier Grafisk design

Fra håndlavet og trykreklamer til digital markedsføring, designer vi ALT inden for grafik og moderne design med min passion og kreativitet, for at opnå det fineste og mest perfekte resultat.

Digitalisering & Markedsføring

Vi designer også grafiske elementer til din digital markedsføring, herunder til din virksomheds sociale mediekonti såsom Facebook, LinkedIn, YouTube, Instagram, Tik Tok osv.

Beregn for print og trykreklamer pris, ALT INKLUSIV Grafiske design.


Color Swatch CMYK Design Spectrum Concept

Klippekort til Grafiske design

Invester i klippekort til grafiske opgaver. Et klippekort er en super god mulighed, hvis du f.eks. er nystartet og ved at der kommer en del opgaver det næste stykke tid. Det kan f.eks. være grafik til hjemmeside, Socialmedier så som Facebook, Instagram LinkedIn og Tiktok eller opsætning af nyhedsbreve automatisering, flyers, banner, folie, butiksskilte og annoncer. Billedbehandling, retouchering og rentegning er også opgaver der kan udføres. Klippekortet er en mulighed for dig, som er i en større virksomhed, hvor grafikeren måske er overbelastet i en periode, på ferie, barsel eller lignende.

Her slipper du for at tænke på alt det der følger med en fastansat; pensioner, sygedagpenge, efteruddannelse m.m. Klippekortet betales før påbegyndelse af arbejdet, til gengæld sparer du penge og har betalt for arbejde fremover, så det bliver nemmere at holde budgettet. Klippekortet betales før påbegyndelse af arbejdet. Ubrugte klip refunderes ikke. Grafiske design og opsætning tjeneste koster 695,- /time. Alle priser er plus 25.0 % moms.

BasiS
5.907,50 /Dkk + moms
10 timer
 • Spar 15%
 • Grafisk til Hjemmeside
 • Grafik til Print og Tryk reklamer
 • Grafik til Digitalmarkedsføring
 • Grafik opsætning til personlig brug til tryksager
 • Gyldig 1 år
Premium

15.637,50 /Dkk + moms

30 timer
 • Spar 25%
 • Grafik til Hjemmeside
 • Grafik til Print og Tryk reklamer
 • Grafik til Digitalmarkedsføring
 • Grafik opsætning til personlig brug til tryksager
 • Gyldig 1 år

Ring for tilbud

Adesign har et BREDT netværk af kontakter og et godt samarbejdespartnere, der specialiserer sig i print, tryk, kvalitetsproduktion og web/IT-rådgivning, alt efter dine behov og krav til trykreklamer. Er du i tvivl, så ring for yderligere oplysninger. Hvis det ikke er noget, vi umiddelbart kan svare på, ved vi, hvem der skal spørge for at få svar. ALLE LØSNINGER TIL DINE WEBSTED OG TRYKREKLAMER.