Tryk til handling!

Tryksager er stadig relevante! Der ligger en stor værdi i at modtage et fysisk materiale, såsom tryksager. Det viser, at man har gjort en indsats for sine kunder og at man tager sig tid til at gøre sig umage.

SKILTE

LÆS MERE

Tryksager lever stadig! Der ligger en stor værdi i at modtage et fysisk materiale, som tryksager. I en tid, hvor alt bliver digitaliseret, vil det vække opmærksomhed, hvis du er den, der leverer et materiale, som man roligt kan bladre i, føle på og gemme. Tryksager viser, at du har gjort en indsats for dine kunder.

Der er mange muligheder for flot finish på en tryksag. Det kan f.eks. være guldtryk, udstansning, partiellak, prægning og meget mere. Du kan søge inspiration på Pinterest eller andre design skabeloner. Er du i tvivl, så ring for yderligere oplysninger. Hvis det ikke er noget, jeg umiddelbart kan svare på, ved jeg, hvem jeg skal spørge for at få svar.

Grafiske design og opsætning med tryk på dit visitkort der kan man fås på de forskellige kvalitet og bedste materialer.

Hos Adesign fokusere også på at være bæredygtig som muligt.

Trykreklamer

Er du butiks, restaurant, salon og forretnings – ejere? Adesign tilbyder grafiske design og opsætning til dit klistremærker, gavekort, prisliste, menukort/foldere og tryk i samarbejde med et professionel trykfirma som Adesign’s leverandør og produktionssteder, som fås på forskellige kvalitet og bedste materialer. Besøge Adesign i Storegade 10c i Grenaa for at se kvaliteter og flere unik og stilful design.

Her er et eksempel på grafiske design og opsætning af menukort/folder som har jeg designet og lavet.

Grafiske design til din butik og forretnings printsager og trykreklamer der tiltrække opmærksomhed og tillid til din kundere/seere/passerende, samt visninger på din brand/produkter der skal ses over hele linje.

Jo mere dine grafiske design synlig for både din trykreklamer, jo mere hjælpe dine kunder at overvejer for at beslutte sig for at købe produkter der øges op for væksten af dit salg, er ligesom når man markedsføres på en betalte annoncer på en google ads eller forskellige socialmedier platform, kommer an på dine målgruppe.

Billede på vej..

Regler og vilkår om trykreklamer

Derfor får du de bedste service- og grafiske ydelser til din trykreklame hos ADesign, da vi giver dig de bedste prispakker med grafisk design/opsætning og kvalitetsmaterialer-løsninger. Jo større dine bestillinger er, desto større rabatter får du.

Ved godkendelsen af mockup-designet, skal de fulde beløb betales inden trykningen og produktionen af dine materialer, på vores samarbejdespartnere med et tryk- og skiltefirma.

Normalt tager levering ca. 7 -10 arbejdes dage, det afhænger af opgaven. Hvis det er tryk til menuer eller skilte, kan ventetiden for levering gå op til 21 dage. Hvis det er med montering, vil jeg komme med dine bestillinger, eller hvis du ønsker selvmontering kan du hente dine materialer på kontoret i Storegade 10C i Grenaa eller jeg sender til din adresse.

VIGTIGT: Når du har godkendt mock-up designet og betalt fakturaen, kan det ikke annulleres eller refunderes, især ikke når opgaverne vedrørende tryk til printsager og trykreklamer er blevet trykt. *Alle priser er + moms.

🤞 Gå ikke glip af vores startpakke. Benytte rabat kun i begrænset tid!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivs politik for mere infos.