Book nu!

Loading...

Vælge din ønskede pakke

Her kan du vælge den ønskede pakke til dit abonnement på en hjemmeside, webportefølje eller blogside, med undtagelse af en e-handels- eller netbutiksløsning (se priserne for Webshoppakkerne). Vi tilbyder tre forskellige pakker til din nuværende hjemmeside. Hvis du ønsker at eje din egen hjemmeside, har vi også en opstartspakke, der inkluderer gratis web support og UDEN ekstra omkostninger.


HJEMMESIDE, WEBPORTFOLIO, BLOGSSIDE

Ny Hjemmeside

Webportefølje eller blogside med responsivt design, der fungerer på alle skærmtyper. Indeholder 1-5 sider.

Du får opdateringer og opgraderinger hver uge, måned og år. Læs mere om værdien af dette pakketilbud, der også inkluderer GRATIS webdomæne og hosting.

HJEMMESIDE, WEBPORTFOLIO, BLOGSSIDE

Ny Hjemmeside

Webportefølje eller blogside med responsivt design, der fungerer på alle skærmtyper. Indeholder 6-10 sider med professionelle fotos, videoer og grafisk design samt opsætning.

Du får opdateringer og opgraderinger hver uge/måned/år. Læs mere om værdien af dette pakketilbud, der også inkluderer SEO-optimering.

GRATIS webdomæne og hosting er inkluderet.

HJEMMESIDE, WEBPORTFOLIO, BLOGSSIDE

Ny Hjemmeside

Webportefølje eller blogside med responsivt design, der fungerer på alle skærmtyper. Inkluderer 1-5 sider med professionelle fotos, videoer og grafisk design samt opsætning, Google business, SEO-optimering og page optimering.

Du får opdateringer og opgraderinger hver uge/måned/år. Læs mere om værdien af dette pakketilbud.

Gratis webdomæne og hosting er inkluderet.