Hvis du ønsker en professionel og alsidig web udvikler og grafisk designer, som altid er passioneret efter nye udfordringer, Jeg er Ana, en dygtig webudvikler og kreativ grafisk designer med base i hjertet af Grenaa, med en unik stil og kunstnerisk tilgang til grafisk design og print, kan jeg hjælpe med alt fra udvikling af hjemmesider til opbygning af butikker og digitale markedsføringskampagner.

Skal din virksomhed have et nyt og frisk pust? Så er jeg lige den rette for dig! Udover min videregående uddannelse, har jeg også taget grundforløb/kurser i erhverv med kontorspecialer og detailhandel for at lære mere om forretningsmæssige aspekter og digital markedsføring.

Jeg er dedikeret til at være med i hele processen, fra etablering af e-mail og webdomæne til udvikling af din hjemmeside og grafiske opgaver. Med min kreativitet og ekspertise vil jeg sikre, at din virksomhed skiller sig ud og når sine mål. Og du kan være tryg ved, at jeg ikke vil sende arbejdet videre – jeg vil selv være med til at designe og udvikle din vision. Kontakt mig i dag for at komme i gang!

Med min ekspertise og passion for digitale medier og markedsføring, kan jeg skræddersy en løsning, der passer perfekt til dine behov og krav. Kontakt mig i dag for at tage din virksomhed til næste niveau!

Jeg har en uddannelse som webudvikler, som jeg startede i 2013. Derefter var jeg i praktik på et web bureau i 2015 og på en grafisk designskole i 2016. Jeg blev færdig i 2018, men grundet udfordringer med små børn og afstand til skolen, fortsatte jeg ikke til hoved forløbet. I stedet valgte jeg at studere kontor med specialer ved VID Business i Grenaa, hvor jeg startede i 2019 og fik 7-tal for grundforløb.

Jeg havde en god start og vandt endda priser, herunder for den bedste reklamevideo om ‘Staycation’. Desværre blev jeg forhindret i at færdiggøre hoved forløb på grund af personlige udfordringer, og så fortsatte jeg med en anden videregående uddannelse i handel ved Aarhus Business College, hvor jeg afsluttede 7-tallet til grundforløbet i Oktober 2021.

I samme periode fik jeg en praktikplads hos et trykfirma i tre måneder fra november 2021 til februar 2022. Her kunne jeg anvende min viden om professionelle designværktøjer fra min tid på mediegrafikskolen til at udarbejde trykmaterialer.

Jeg begyndte også at arbejde som selvstændig inden for web- og grafisk design og ændrede min mindre ejet virksomhedsform til enkeltmandsvirksomhed den 9. marts 2022. Jeg etablerede et lokalt kontor i Grenaa, og jeg har siden da udviklet mine færdigheder yderligere gennem mine uddannelser, erfaringer og oplevelser. Jeg lærer stadig dagligt, også inden for digitalisering og markedsføring.

Adesign er mit selvstændige web- og grafikdesign reklamebureau, hvor jeg tilbyder en bred vifte af medieløsninger og leverer alt, hvad du har brug for til din virksomhed. Jeg er med i udviklingen fra start til slut og tilbyder skræddersyede løsninger inden for webudvikling, grafisk design til trykreklamer og digital markedsføring.

Med min samlede uddannelse og mere end 10 års erfaring kan jeg også hjælpe dig med at skræddersy dit projekt og levere tekniske evner, digitaliserings- og markedsføringskompetencer, viden og værktøjer, der kan hjælpe dig med at skabe en levetid for din virksomhed og i fremtiden. Lad os sammen gøre det til en succes.

Udover webudvikling og grafisk design til print og trykreklamer, samt digitalisering og markedsføring, så kan jeg godt lide at tage en tur i skoven eller ved stranden, og nyder at se den smukke natur og lyde af stilheden, som inspirerer mig i alt det, jeg laver og lever med passion for både privat og professionelt, alt efter hvad hjertet begærer.

Jeg er ikke kun dedikeret til mit arbejde, men jeg værdsætter også tid med min familie og venner. Jeg træner flere gange om ugen og tager på fisketure med min familie. Med en passion for udendørsaktiviteter som volleyball og fodbold med mine drenge, samt min ugentlige “Me-Time” i saunaen, har jeg en afbalanceret livsstil, der giver mig energi til at yde mit bedste på arbejdet.

Min uddannelses- og erhvervsrejse har været en kontinuerlig udviklingsproces, hvor jeg har været i stand til at tilegne mig en bred vifte af færdigheder og erfaringer. Selvom jeg har lært utroligt meget gennem årene, indser jeg stadig, at jo mere jeg lærer i min daglige praksis på arbejdsmarkedet, desto mere opdager jeg, hvor meget der stadig er at lære. Det er en ydmygelse, men også en drivkraft til at fortsætte med at stræbe efter videreudvikling og forbedring i mit fag. Jeg ser frem til de kommende udfordringer og muligheder, som vil bidrage til min fortsatte personlige og faglige vækst.

Som selvstændig med mit eget web- og grafik-kontor i hjertet af Grenaa, bruger jeg min succes til at give tilbage til samfundet ved at være aktivt medlem af en velgørende organisation. Jeg tror på, at det er vigtigt at give tilbage til samfundet, der har givet mig så meget. Som en ansvarlig borger og virksomhedsejer ønsker jeg at være en del af en positiv forandring og bidrage til at skabe en bedre fremtid for alle. Så når du vælger mig som din partner i web- og grafikdesign, støtter du også en god sag og et positivt bidrag til samfundet.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *