Kontakt Adesign

FOR UFORPLIGTENDE TILBUD

BOOK NU RING

Hvad koster for en professionel Hjemmeside?

Det kan være svært at give en pris, før vi ved omfanget af opgaven og kender dit budget. Langt de fleste hjemmesider ligger i prislejet mellem 10.000 – 30.000 kr.

EN GRATIS RÅDGIVNING
Få 30 minutters sparring om hvordan din hjemmeside klarer sig i forhold til din målgruppe ud fra teorien om Kundetyper. Vi ser og selv udvikler på din hjemmeside og kommer med konstruktive idéer til farver, skrifter, opbygning m.m.

Vi har forskellige pakker, som du kan vælge imellem, som du kan starte med og derefter opgradere efter behov. Derudover tilbyder vi også forskellige services, som f.eks. serviceaftaler, abonnementer eller klippekort, som kan tilkøbes til specifikke behov for web-services og grafikdesignydelser til din eksisterende hjemmeside, grafisk design til trykte reklamer og opsætning af digitale markedsføringsannoncer.

Profesionnel

RESPONSIVE HJEMMESIDE

Vi designer, udvikler og skræddersyer hjemmesider med fokus på gode principper og brugervenligt design, herunder webportfolioer, netbutikker, portfolioer, blogs og meget mere, til virksomheder, fysiske butikker, restauranter og andre forretninger.

Vi er både webudvikler og grafikdesigner, og ikke en tekstindholder, men vi kan også hjælpe dig med skaber kreativindhold til reklamer og hvad der skal til markedsføres, alle løsninger er ingen problem for os, og vi hjælper gerne ekstra.

Din eneste opgave er at give os tekstindholdet og de nødvendige oplysninger, der skal indsættes på websitet/webshoppen eller markedsføring, medmindre du ønsker at vi tager os af dette (afhængigt af den valgte pakke). Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe med at løse opgaven med et smukt design, avancerede funktioner og systemer, samt at overholde leveringsfristen for aftalen.

SE UDVIKLET HJEMMESIDER TJEK PRISER
Kontakt Adesign NU for uforpligtende tilbud. Vil du se Grafik design vi tilbyder til Printsager, Trykreklamer og Digital marked.

Udregn professionel Hjemmeside eller webshop pris her, og kontakt os for uforpligtende tilbud.

Vælge din ønskede pakke

Her kan du vælge den ønskede pakke til dit abonnement på en hjemmeside, webportefølje eller blogside, med undtagelse af en e-handels- eller netbutiksløsning (se priserne for Webshoppakkerne). Vi tilbyder tre forskellige pakker til din nuværende hjemmeside. Hvis du ønsker at eje din egen hjemmeside, har vi også en opstartspakke, der inkluderer gratis web support og UDEN ekstra omkostninger.


HJEMMESIDE, WEBPORTFOLIO, BLOGSSIDE

Ny Hjemmeside

Webportefølje eller blogside med responsivt design, der fungerer på alle skærmtyper. Indeholder 1-5 sider.

Du får opdateringer og opgraderinger hver uge, måned og år. Læs mere om værdien af dette pakketilbud, der også inkluderer GRATIS webdomæne og hosting.

299,- /måned
HJEMMESIDE, WEBPORTFOLIO, BLOGSSIDE

Ny Hjemmeside

Webportefølje eller blogside med responsivt design, der fungerer på alle skærmtyper. Indeholder 6-10 sider med professionelle fotos, videoer og grafisk design samt opsætning.

Du får opdateringer og opgraderinger hver uge/måned/år. Læs mere om værdien af dette pakketilbud, der også inkluderer SEO-optimering.

GRATIS webdomæne og hosting er inkluderet.

499,- /måned
HJEMMESIDE, WEBPORTFOLIO, BLOGSSIDE

Ny Hjemmeside

Webportefølje eller blogside med responsivt design, der fungerer på alle skærmtyper. Inkluderer 1-5 sider med professionelle fotos, videoer og grafisk design samt opsætning, Google business, SEO-optimering og page optimering.

Du får opdateringer og opgraderinger hver uge/måned/år. Læs mere om værdien af dette pakketilbud.

Gratis webdomæne og hosting er inkluderet.

699,- /måned

Nyeste udviklede hjemmesider

KØB SOMMERHUS

Ønske du at købe feriehuse og ejendomme på de paradis steder, du ønsker at bo

SE HJEMMESIDE

WEB NYHED!

Nyt udviklet hjemmeside. Tjek det ud!

SE HJEMMESIDE

NY WEBUDVIKLING

Til udvikling for nylig til en ny web design der designet og udviklet helt fra bunden af.

SE HJEMMESIDE

Få professionelt og unikt grafikdesign til din virksomhed.


Hos Adesign undersøger vi dine ønsker, præsenterer relevante eksempler på mit arbejde, tilbyder konkurrencedygtige priser og sikrer kundetilfredshed gennem hele processen. Bestil nu!

RING NU FOR UFORPLIGTENDE SNAK
 • En flot grafisk design kan give mange fordele for trykte reklamer og digitale medier.
 • For det første kan det øge opmærksomheden og interessen for din reklame eller dit produkt.
 • Det kan også hjælpe med at skille sig ud i en overfyldt markedsplads og give et professionelt og troværdigt indtryk.
 • En god grafisk design kan også hjælpe med at kommunikere dit budskab mere effektivt og gøre det nemmere at genkende dit brand.
 • Der er flere fordele ved at have et flot grafisk design til trykte reklamer og digitale medier.
 • En af de vigtigste er, at det kan øge konverteringsraten
 • En godt designet annonce eller reklame vil være mere sandsynligt at få folk til at handle, enten ved at klikke på en annonce eller købe et produkt.
 • En god grafisk design kan også hjælpe med at skabe en stærk og unik visuel identitet for dit brand, hvilket kan styrke kundetilhørsforholdet.
 • Det kan også hjælpe med at øge brand awareness ved at skille sig ud i en overfyldt markedsplads.
 • En god grafisk design kan også hjælpe med at kommunikere dit budskab mere effektivt, gøre det nemmere at genkende dit brand, og skabe et positivt første indtryk.

Grafik design bestilling


Klippekort til Grafiske design

Invester i klippekort til grafiske opgaver. Et klippekort er en super god mulighed, hvis du f.eks. er nystartet og ved at der kommer en del opgaver det næste stykke tid. Det kan f.eks. være grafik til hjemmeside, Socialmedier så som Facebook, Instagram LinkedIn og Tiktok eller opsætning af nyhedsbreve automatisering, flyers, banner, folie, butiksskilte og annoncer. Billedbehandling, retouchering og rentegning er også opgaver der kan udføres. Klippekortet er en mulighed for dig, som er i en større virksomhed, hvor grafikeren måske er overbelastet i en periode, på ferie, barsel eller lignende.

Her slipper du for at tænke på alt det der følger med en fastansat; pensioner, sygedagpenge, efteruddannelse m.m. Klippekortet betales før påbegyndelse af arbejdet, til gengæld sparer du penge og har betalt for arbejde fremover, så det bliver nemmere at holde budgettet. Klippekortet betales før påbegyndelse af arbejdet. Ubrugte klip refunderes ikke. Grafiske design og opsætning tjeneste koster 695,- /time. Alle priser er plus 25.0 % moms.

BasiS
5.907,50 /Dkk + moms
10 timer
 • Spar 15%
 • Grafisk til Hjemmeside
 • Grafik til Print og Tryk reklamer
 • Grafik til Digitalmarkedsføring
 • Grafik opsætning til personlig brug til tryksager
 • Gyldig 1 år
køb nu
Premium

15.637,50 /Dkk + moms

30 timer
 • Spar 25%
 • Grafik til Hjemmeside
 • Grafik til Print og Tryk reklamer
 • Grafik til Digitalmarkedsføring
 • Grafik opsætning til personlig brug til tryksager
 • Gyldig 1 år
køb nu
No products were found matching your selection.