Website | Webshop design

Vi designe hjemmeside og webshop med et fokus på den måde, at brugerne interagerer med dine produkter i, at bruge principperne for god kommunikation til at skabe ønskede brugeroplevelser og tjenester, hvor det går ud over elementet i udvikling til at omfatte den måde, dine kunder og brugere vil interagere med det. Således nøje kontrol af brugernes behov, begrænsninger og sammenhænge der også fokus på, hvordan farver, typografi og billeder af et design forbindes med et kampagne, brand/produkts mærke.
Rollen som designer af brugeroplevelser er at forstå kundekampagneforløbet til dit brand og produkter/serviceydelser, at forstå målgruppen, interviewe kunder, definere brugerflow og udføre brugertest.

Bestil

Web udvikling og design

Design er ikke bare, hvordan det ser ud og føles som.

Design er, også hvordan det fungerer. At udvikler hjemmeside og designe grafik, er vores profession men, også passionen at være kreativ er en af vores evne og dygtighed, samt udvikling på din gamle eller opbygge for en ny hjemmeside til din forretning, anvende Vi også digital-strategi så møder man dine målgruppe.


Graphic design